Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Astia din Gorj n-au strazi si nici n-au nevoie pe ele. Astfel incat isi permit sa mearga pe autostrada la 2 noaptea fara stopuri, dar cu ceata aprinsa, iar dupa ce ii depasesti sa iti bage ei tie faza lunga, ca sa vada pe ce strada merg. Dupa cum ziceam n-au strazi.

Iar dupa ce fac toate astea te depasesc ca sa se bage in fata ta sa te orbeasca iar cu ceata.

In timpul asta  politia autostrazi doarme. Ce frumos ar fi sa existe un numar de telefon pentru problemele de pe autostrada, iar la capatul autostrazii sa fie nenea Garcea care sa opreasca si investigheze. Pariu ca se lasa cu taloane si permise suspendate?

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 Responses

 1. Puiu

  Ei trebuie sa vada bine pe unde merg si deasemenea trebuie sa fie vazuti bine chiar cu riscul de a-si face varza bijuteria de masina luata din Spanica cu banii de pe capsunici. Problema asta e la nivel national. Mai rau este cu Taranii de la Bucuresti. Parerea mea …

  Reply
 2. artistu

  Ce frumos vizsezi tu Piticule! Hai c facem liniste sa nu te trezim, ca e pacat de somnul tau cel linistit! 😀
  P.S. Cred ca in primul rand ar trebui curata “militia” si dupa aia sa avem cerinte sa ii vedem si facand treaba! 😉

  Reply
 3. drumeag

  pariu ca nu se lasa? ii “depisteaza” (asa scrie in proces verbal,) pe prostii care merg cu 81, 83kmph unde e limita de 70 si dau amenzi. ca lor doar le trebe bani, nu taloane.

  e vorba de “pozitii”, nu “stopuri”.

  Reply
 4. Bogdan

  oricum cei care merg cu farurile de ceata cand afara e senin sunt o specie aparte. sunt cu zecile pe sosea, dar politia sta la panda cu radarul in boscheti, nu ii intreaba de sanatate. nu mai zic de mosii cu dacii din ’70 fara oglinzi laterale, ca na, se fura sau se furau candva. si tragem de volan dreapta, ca daca n-am in ce sa ma uit ca sa ma asigur, am o scuza…

  Reply
 5. Je

  Salut

  nu se va întâmpla nimic pentru că cap de cretă nu încasează pe telefon asemenea mărunţişuri.
  Acu’ două săptămâni am traversat A2, pârtia de beton spre Dunăre. Aproape de Cernavodă, am ajuns din urmă un opel astra model 19-vara, hârb-hârb, cu număr de înmatriculare de Bulgaria. Gospodinul mergea în zigzag, DA, DA, IETA PRAVDA, gospodinul făcea S-uri cu un 70-80 kmh aproximativ – asta pentru că am mers câteva minute în urma lui, pe banda 1, până când ne-a ajuns din urmă un ciumeg cu Pasat negru, tot 19-vara, geamuri negre, numar de Bucureşti cu W, care l-a luat tare din flaşuri, i-a aplicat “coada” – adică s-a plasat şa 10 cm în spatele bulgarului… pe care l-a intimidat şi aşa am trecut şi eu.
  după care am sunat la 112. alea-alea… zigzaguri – vocea din telefon mi-a recomandat cu amabilitate să mă deplasez la sediul poliţiei rutiere de nu ştiu unde să depun o reclamaţie în scris, pe baza căreia cap de cretă va face cercetări pentru a stabili… etc.
  acu’ câţiva ani am filmat o babă agasantă care mă înjura şi mă ameninţa cu distrugerea maşinii pentru că parcasem sub fereastra mea. de sanchi, am reclamat-o, şi am ataşat şi un CD cu înregistrarea. Procurorul cutărică m-a informat, vreo 10 luni mai târziu, că s-a decis NUP din cauză de probe insuficiente.
  mai vrei?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.