home to blog Tara de hoti, Romania

Tara de hoti, Romania

Daca  credea cineva ca la noi se aplica norme europene ca suntem o tara civilizata sau ceva de genul asta atunci se inseala. Romania nu trece de perioada anilor de trista amintire, iar aici nu ma refer la perioada comunista, ci la perioada imediata a anilor ’90.

Si totusi, e cineva dintre voi care le deschide astora usa? Daca da, dece?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Tara de hoti, Romania

  1. Eu stau la 4 si mereu suna la mine . Nu am nici o problema cu ei , le deschid . Pun reclamele in posta , vin comunistii din bloc si le scot din posta si foarte civilizat le arunca pe jos . In cazul asta ce zici ?

  2. Revin “comunisti” in zilele noastre – locatari batrani (posibili fosti securisti) cu idei fixiste si foarte ciudati . Nu am fost foarte explicit inainte .

  3. Mie mi se pare normal sa nu permiti accesul in bloc persoanelor necunoscute. Blocul este un loc private (asociatie privata) si regulile in spatiul privat ar trebui sa fie aceleasi peste tot. Cat despre cei ce pun reclame in cutiile de scrisori, dp meu de vedere asta intra la categoria “spam” … astia nu ar trebui sa aiba aceleasi reguli ca si cei ce trimit publicitate nesolicitata prin email? de genul ‘sa iti dai acordul” ca vrei sa primesti acasa … ?

  4. si noi recent am schimbat usa la intrare am avut de ales intre camere de supraveghere si videointerfon… si am pus videointerfon. bineinteles o mica parte din 20 de apartamente nu au acceptat sa isi puna post video in apartament…tocmai ei sunt cei care acum le deschid persoanelor necunoscute…si la 12 noaptea daca suni si spui cuvantul magic “posta”ai acces in bloc…insa dupa ce am fost in vizita in spania am “copiat”ceba de acolo, un cos pentru pliante, cataloage, reclame la intrarea in bloc langa postul de interfon. Dupa o serie de indrumari si afise pe usa de la intrare am reusit sa educam si locatarii si carausii de pliante si acum 95% din reclame ajung acolo si nu in cutia postala…le iei dak te intereseaza daca nu a doua zi femeia de serviciu le arunca la gunoi. Insa tot mai reusesc sa intre in bloc indivizi care se recomanda ca fiind de la diverse insititutii…lumea nu solicita nici o legitimatie si le da acces in bloc…dispar lucruri de pe paliere si ghici cine vrea sistem video in scara acum?? o fi greu sa nu apesi butonul ala de acces daca nu stii cine e la usa?

  5. “Ce? Ce-s cu hartiile astea? Vin ei si fac mizerie” Bai bosorog obosit, dar poate eu am nevoie de hartia aia! Poate vreau si eu o pizza, vreau si eu sa stiu ce plm se mai vinde la super oferta in nu stiu ce hypermarket. Auzi ma, publicitatea mai nou e spam sau mizerie.

    Si daca mie ala imi zice la interfon ca-i de la cablu, ce fac? Ii zic ca trebuie sa-l verific? Ies pe hol dupa el si-l mustrez daca m-a mintit? Are romanul interfon, ce sa zic…

  6. @all3x: Noi avem cutie unde se strang reclamele si pliantele. Problema e ca tot in acea cutie se arunca si gunoi. Zic problema intrucat am incercat sa duc acele pliante la reciclare, dar era prea greu sa sortez in fiecare dimineata gunoiul de hartii. O educare a locatarilor si a femeii de serviciu a esuat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.