home de pe net Tampenii romanesti

Tampenii romanesti

Asta e faimosul Getloaded.ro?
La care am reclama inclusiv la wc-u de acasa?

Si de aia mi se incarca doar pe sfert. Sau … nu e inca lansat? Dar isi imparte bannere prin oras. Hmmm

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Tampenii romanesti

  1. Sper să nu înceapă o campanie gen “Coca-Cola Zero”, care să mă streseze. Astăzi am văzut un banner (pe jos, cum se poartă) la Universitate, la metrou.

  2. Pai stati sa va explice fata…getloaded.ro e pt noi toti…caterinci la adresa carora multi viseaza dar nimeni nu face nimic!Ideea nu e sa fie neaparat un site catalogat ci mai degraba personalizat de catre noi…de useri!!!iar creatura e logo-ul reprezentativ si daca va uitati mai bine la ea are niste fire, jack-uri..care te duc cu gandu la ceva…muzica…faptul ca e un jack..te duce iarasi cu gandul ca tre sa-l bagi intr-un PC, Mac..etc..deci…net..deci…getloaded:)))bine…tre sa gandesti un pic mai mult decat la suprafata sa intelegi lucrurile in amanunt ca sa nu ti se para ciudate….
    Any questions?:)

  3. aaa…. si inca ceva daca nu ti se incarca inseamna ca ai o conexiune inceata…sau flash playerul tau nu e updatat…in rest…cam asta ar fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: