home to blog Traficul cu management si mententanta

Traficul cu management si mententanta

Stiti ce e aia mententanta la un calculator? Se numeste upgrade software, hardware, curatat de praf si diverse chestii de genul asta. De obicei la servere se intampla rar, iar atunci se opresc situri, datacentere, chestii de genul asta foarte tehnice pentru unii si pentru altii. Culmea, pentru online lucrul asta nu se admite ca si scuza, in schimb pentru altii da.

Primaria municipiului Bucuresti informeaza ca: în perioada 12 – 14.11.2008 se fac reconfigurări şi operaţii de mentenanţă la echipamentele din sistemul de management al traficului, este posibil să apară perturbaţii ale circulaţiei în zonele adiacente următoarelor artere: Şos.Ştefan cel Mare, Bd.Lascăr Catargiu, Bd.G-ral Gheorghe Magheru, Bd.Nicolae Bălcescu, Bd.I.C.Bratianu, Bd.Carol I, Şos.Viilor, Str.Progresului.

In cazul asta mai e vreo zona din orasul asta care sa nu fie afectata de semafoare desincronizate sau de blocaj? 🙂
Eh, va urez trafic placut 🙂

6 thoughts on “Traficul cu management si mententanta

  1. si titlul, pitic? titlul? :)) k in articolul imediat urmator vorbesti de greselile gramaticale ale jurnalistilor. si n-ar fi o problema de o litera mancata :p dar e in titlu. si e imediat sub articolul ala, sare rau in ochi :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: