home to blog Tablete si telefoane low cost

Tablete si telefoane low cost

Am testat zilele astea un telefon mic si dragut, dual sim de la Allview din Brasov si o tableta E-boda, quad core, cu ecran de 10.1 inchi. Bune, dragute, folositoare.

Tableta se compara cu Samsungul si are performante ridicate pentru ca are quad core. As fi vazut-o totusi cu 2 giga de ram nu cu unul, dar si asa este suficient. Avantajul tabletei e ca vine la 999 de lei.
In schimb telefonul de la Allview nu e decat single core la 1Ghz, ecran doar de 640 de pixeli, dar foarte clar, baterie de 1.500 mAh, adica tine aproape trei zile, iar softul e produs de cei de la Allview. Pretul acestuia este incredibil: 250 de lei  cu tot cu TVA.

14 thoughts on “Tablete si telefoane low cost

  1. Incep sa se miste si ai nostri dar ar trebui mai multa expunere ca sa capete credibilitate termenul “low cost”. Multa lume este sceptica si se ghideaza in mare parte dupa principiul “suntem prea saraci ca sa ne permitem lucruri ieftine”

  1. se blochează, se restartează singure (tableta cel puţin în fiecare zi), telefonul nu e recunoscut de reţea (sună mereu ocupat sau zice că e închis), aplicaţiile crapă etc, etc, etc

   1. Şi un om normal şi-ar roota tableta/telefonul pentru că…?

    Nu înţeleg hipstereala asta cu rootarea. Tu când ţi-ai luat Kia în secunda doi ţi-ai pus alt motor, alt soft la computerul de bord, roţi de monster truck etc? Nu! Aşa şi cu rootarea. Teoretic pot să pun şi alt sistem de operare pe telefon. De ce aş face-o?

   2. Pentru a scapa de reclame. Pentru a aduce in fata meniuri/optiuni la care se ajunge greu.
    In plus nu vad cum compari un tel cu o masina. Compara-l cu un calculator si o sa vezi ca faci cam acelasi lucru…

 1. Salut, scuza-ma ca te contrazic dar ce ai prezentat sunt niste infectii de produse fabricate in CHINA. niste jeguri penale care se strica numai dupa doua zile(deci nu ai cum sa-ti dai seama ca tine bateria 3 zile=))) mersi

  1. Daca se strica, exista o garantie prin care produsul este schimbat sau primesti banii inapoi. Ca dureaza ceva timp pana se rezolva situatia e o alta problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.