home to blog Tablete de la eMAG

Tablete de la eMAG

Am fost aseara la un eveniment in care am putut sa punem mana, la gramada, pe toate tabletele pe care eMAGle au la vanzare. Intrebarea serii a fost unde incadram tabletele. La ce categorie adica. Ca nu sunt nici laptopuri, dar nici netbook-uri, dar nici telefoane mobile, desi au cartele sim. Si atunci ele sunt mai mult ce? Si la ce se foloseste o tableta?

Am pus mana pe Motorola Xoom, BlachBerry PlayBook, Acer A500, Acer Iconia Tab W500, Samsung TAB P1010, Archos 70 IT, Archos 101.

 

Si am doua intrebari, tu ce tableta preferi, intr-un mic top 3. Si la ce se foloseste o tableta? Nu sunt fanul lor, iar pana acum nu am pus mana pe un iPad. Asa ca azi ma joc cu un iPad. Drept urmare, ce naiba pot face cu el?

La finalul evenimentului, un editor de la un blog de nisa a castigat un iPad2 pentru ca a fost cel mai rapid tastator de touchscreen. Bineinteles nu mai rapid decat Radu. Dar Radu e blogger-importator, deci are ceva mai multa experienta.

22 thoughts on “Tablete de la eMAG

 1. Eu aş încerca şi tablete româneşti gen Evolio EvoTab sau AllView Tab. Sunt mult mai ieftine, merg pe Android, au autonomie ceva mai mare şi merge să înfigi în ele şi un modem 3G. Singurul dezavantaj e că au ecran rezistiv şi merg mai greu cu degetul, deci îţi trebuie stylus.

  Cu o tabletă aş vrea să navighez pe net, să scriu pe blog, Twitter, Facebook de oriunde, să citesc şi să traduc e-book-uri şi să editez documente.

  Despre tabletele de la Emag de care zici tu aici, nu prea ştiu multe lucruri, iPad-ul e scump şi cam useless, dar m-ar interesa de la ei ebook reader-ul Amazon Kindle, care e belea!

 2. A tablet it’s a gadget. I prefer Samsung Galaxy Tab 10.1. Honestly I don’t know what you could do with a tablet. Except reading an e-mail, watching some pictures and small videos, maybe chatting a little bit… You just can’t put the tablet on the ear using as a phone:)… I know… That’s why they invented the hands-free… But still… It’s a tablet…

  1. Още веднъж искам да се покаже … Аз наистина обичам английски …
   Read phonetically
   New! Click the words above to view alternate translations. Dismiss

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: