home to blog Tablete de la eMAG

Tablete de la eMAG

Am fost aseara la un eveniment in care am putut sa punem mana, la gramada, pe toate tabletele pe care eMAGle au la vanzare. Intrebarea serii a fost unde incadram tabletele. La ce categorie adica. Ca nu sunt nici laptopuri, dar nici netbook-uri, dar nici telefoane mobile, desi au cartele sim. Si atunci ele sunt mai mult ce? Si la ce se foloseste o tableta?

Am pus mana pe Motorola Xoom, BlachBerry PlayBook, Acer A500, Acer Iconia Tab W500, Samsung TAB P1010, Archos 70 IT, Archos 101.

 

Si am doua intrebari, tu ce tableta preferi, intr-un mic top 3. Si la ce se foloseste o tableta? Nu sunt fanul lor, iar pana acum nu am pus mana pe un iPad. Asa ca azi ma joc cu un iPad. Drept urmare, ce naiba pot face cu el?

La finalul evenimentului, un editor de la un blog de nisa a castigat un iPad2 pentru ca a fost cel mai rapid tastator de touchscreen. Bineinteles nu mai rapid decat Radu. Dar Radu e blogger-importator, deci are ceva mai multa experienta.

22 thoughts on “Tablete de la eMAG

  1. Pentru mine e ca aerul exact asa cum era si vechiul meu E71. Cand ies din casa trebuie sa am acces la net sa pot citi mailuri, sa pot vedea documente de diferite feluri (si ecranul mare ma ajuta enorm), sa pot comunica anumite chestii etc.. In viziunea mea e utila pentru ca pot inclusiv crea, edita documente fara sa fie nevoie sa innebunesc din cauza ecranului mic mic al telefonului. E mult mai portabila decat un laptop si bateria tine mai mult si e mai ok de utilizat decat un telefon.

  2. In strainatate, tabletele sunt utilizate tot mai mult si in scopuri businees. Si la noi exista deja o aplicatie ERP romaneasca functionala integral pe tableta!

  3. Si dupa eveniment emag-ul le impacheteaza si jura ca le vinde la resigilate… dar e posibil sa cumperi o tableta noua un pic zgariata, pentru ca “din greseala” nu a fost pusa la resigilate… a gresi e omeneste doar.

  4. Daca imi cumpar o tableta de la eMag si descopar ca a fost resigilita, cum imi dau seama ca ai umblat tu cu ea? I-ai facut un semn cu briceagul, ceva? 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: