home to blog Tabara de reformare Heineken

Tabara de reformare Heineken

Am invatat ieri cu baietii cum sa facem exercitii dimineata, cum sa facem flotari, cum sa alergam cu bidoane de apa de 12 kile in mana, cum sa facem de mancare, cum sa facem buchete de flori, cum sa calcam camasile. Ce am mai invatat la Tabara de reformare Heineken?

Mai mult ca sigur cea mai grea proba a fost calcatul camasilor. Si totusi e elementara, barbatii trebuie sa stie sa calce camasile. Nici eu nu stiu sa calc camasile, dar cel putin nu am nevoie sa le am calcate, nelucrand intr-un mediu care sa imi ceara camasi calcate. De asemenea trebuie sa stim sa facem mancare, sa stim sa ne imbracam si sa stim ca florile de camp dau gata orice fata.

Toate pozele din tabara sunt pe Facebook.

Si am intalnit acolo si doi cititori de piticu.ro 🙂 va multumesc. Si mi-a trebuit doar jumatate de zi sa farmec baietii cu rasul meu.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Tabara de reformare Heineken

  1. Cristi, fara supare, am si eu o intrebare: Cate kg ai?:)) Tu chiar vrei sa mai faci si sport? Am putea face un pact, iti dau eu vreo 5-6 kg de la mine, sau, poti face schimb cu Arhi (Sa nu fie cu suparare, doar o gluma) 🙂

  2. @MadMike
    N-are nici o legatura greutate cu sportul.Pe Piticu il baam la o categorie de greutate mai mica.

  3. In scgimb mi-e mila de ametcea.Saracul de el zice ca vrea sa slbeasca de 2 ani si tot grasssss e.SI cica se duce la sala…HE HE HE.Mie mi-ar fi rusine in locul lui.

  4. A fost o sambata reusita… in care fiecare dintre noi/voi am mai invatat ceva. Putina reformare nu strica, dar eu zic ca fiecare are farmecul lui, chiar si atunci cand isi lasa sosetele aruncate … si asta face diferenta 🙂

  5. O intrebare: Ce a promovat evenimentul asta? Si inca una, pentru a-ti ispasi toate pacatele 😉
    Corectati urmatorul text: “Vlad Craioveanu si Mihai Dobrovoschi vor da startul miscarii de reformare in matinalul „Guerrilla de dimineata. (De pe site de la “ei”).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.