home to blog Swedish House Mafia – We come We Rave We Love

Swedish House Mafia – We come We Rave We Love

Pentru cei care n-ati fost vineri seara la concertul Sweedish House Mafia, el a inceput asa.

Apoi au urmat doua ore de pura nebunie de la cei de la SHM. Au dansat cu noi, au aruncat cu foc, au cerut mainile in aer, au oferit un sunet de calitate. Au aratat cine sunt.

Si nu am regretat nici o secunda. Mai mult decat atat, am stat in spate de tot, pe canapele cum ar veni  si am auzit perfect, am vazut ce trebuie, am dansat si am tipat. Si am vazut baieti in lacrimi de fericire. Care, cand, unde ai mai vazut baieti la vreun concert house in lacrimi de fericire. Nu, nu erau beti.

Ah. Mi-au mai placut doua chestii. Faptul ca jetoanele erau 5 lei si ca cei de la BGS erau atat de distractivi incat credeai ca iesi cu ei la bere si te stii de ani buni. Adica am stat si am ras cu ei de fiecare data de cate ori ne-am intersectat.

Pe langa asta, Romexpo a fost plin de straini. Dar plin, plin. Iar astia au fost cei care s-au distrat cel mai tare si care au stat cu mana pe sus. Am vazut doar doua steaguri, pe langa cel al Romaniei, al Greciei si Germaniei, fluturate acolo in fata.

 

Poze de la Adi Holerga, pentru The Mission.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Swedish House Mafia – We come We Rave We Love

  1. SHM sunt printre cei mai buni DJ la momentul actual. Chiar am avut pe blog un post despre cea mai buna piesa a anului 2012 – iar alegerea mea a fost SHM – Don’t worry child!

    Sunt convins ca a fost un show total la Romexpo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.