home to blog Suntem o tara fara griji

Suntem o tara fara griji

Daca primul ministru are timp sa isi faca blog, cont de twitter, facebook si sa le si foloseaca, inseamna ca suntem o tara fara griji, fara probleme si ca la noi totul merge ca pe roate.
Pai altfel cum daca nu asa. Ca sa scrii pe un blog iti trebuie timp, ca sa scrii pe twitter din sedinte trebuie ca sa nu fii atent la ce se discuta, ca sa pui poze pe facebook inseamna ca iesi la agatzat. Si toate astea le va face primul ministru. Ah, transparenta? Cam da, asa va sti toata lumea cu cine se duce el la sala 🙂

Pana una alta zic sa ii uram un bun venit in modul traditional.

10 thoughts on “Suntem o tara fara griji

 1. Nu mă prea bag când e vorba de politică, nu fiindcă m-ar depăși subiectele ci fiindcă nu mă interesează dar când vine vorba de E mic Boc… da, asta îi lipsea, acum e full package.

 2. De acord cu Kristopher. Nu o sa-i simti prezenta, nici pe Facebook, nici pe blog, poate pe Twitter din cand in cand, cand se plictiseste… Eu zic ca urmeaza doar un trend al personalitatilor autohtone, nu ca ar avea ceva important de comunicat poporului. Tovarasul Prim Ministru e bulversat si se simte depasit in plina era informationala, that’s all.

 3. Deci tu (si chiar si eu) avem timp o gramada, nu suntem atenti si am mai si plecat la agatat. Cel putin in cazul meu mi se pare funny, tinand cont ce poze pun si ce statusuri am pe facebook.

  Sa fim seriosi, nu cred ca tu nu te-ai gandit la consilieri de PR, tinand cont ce lucrezi si mai ales de cat timp esti in online.

  Ca vrem sa retransmitem stirea si ne gandim cum sa o impachetam, ok, ti-ai atins tinta si am muscat multi. Dar asta o face “gogu” interesat de trafic si de scandal. Sau unu’ cu comanda.

  Mai ramaneai sa spui ca scopul “nedeclarat” e sa-l detroneze pe Zoso din Zelist, ce daca nu mai e acolo, sau sa-i arate lui Mircea Badea ca, desi e mic, spagatul sau va fi mai mare.

  Sa fim seriosi.

 4. @ Ionut

  Cred ca problema poate fi privita si din alt unghi: bineinteles ca PR-ii si slujile au facut acele conturi, se ocupa de blog, etc. Dar in mod sigur nu fara stiinta lui Boculet. Probabil discutia a fost ceva de ganul: Domnule prim-ministru, sunteti de acord sa ne diversificam in online, sa avem priza mai mare la tineret, facand conturi colo si dincolo si blog?
  Da sigur, faceti-va meseria, a spus Boc, stergandu-se de transpiratia luptei cu coruptia, cu criza, cu mogulii, cu smenurile Udrei si cu toate cele.

  Insa asta mai inseamna ceva: nu le este capul la lucruri serioase (de parca nu stiam chestia asta), caci un prim-ministru serios ar fi spus: Lasati prostiile, ca suntem in galeata. Am treaba.

 5. Sa fim seriosi! Ce treaba ar avea el pe Facebook, ca nah’, pe twitter mai zici, mai zice vreo noutate de prin guvern ceva, inca o balarie statului, dar pe Facebook ?!?
  Usor usor ne ducem frumos sa cautam mizerie la fund….

 6. Nu cred ca si le-a facut el, ci “grupul de sfatuitori de imagine” de care probabil cu generozitate beneficiaza. E “cool” sa ai cont pe tot felul de platforme si la nevoia lor disperata de “prieteni”, “urmaritori” si lume care sa le acorde o oarsce atentie au gasit necesar sa isi faca si asa ceva.
  Si da, suntem o tara far’de griji! Ce, nu-i asa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: