home to blog Sunt miscat

Sunt miscat

Ce se intampla in tara asta? Au luat exemplul de la unguri? Sau sunt ungurii care au venit in Romania? Sau ala e Ardealul si unitatea oamenilor din Ardeal, acea unitate de care se teme tot restul tarii?

Adica  a murit Marian Cozma intr-o incaierare clasica si idioata in Ungaria. Dumnezeu sa-l ierte. Ungurii s-au solidarizat in secunda doi, au luat masuri, au arestat, au adus lumanari. Apoi vine in tara. De la intrarea in tara, pana la Deva, vad imagini, oamenii l-au aplaudat. Pe net s-au miscat lucrurile intr-un mod incredibil. Si nu ma refer aici la mediatizare, ci ma refer la reactii. Toata lumea s-a schimbat, toata lumea s-a solidarizat cu familia si Marian. Insa se va schimba ceva in urma acestor lucruri? De ce am impresia ca nu? Pozam ca asa e frumos, dupa care revenim.

Sunt eu mai sceptic, dar am vazut multe.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Sunt miscat

 1. Cam asa spun si eu. Orgoliile sunt mult prea mari pentru ca totul sa treaca peste noapte. Totusi, exista sanse de mai bine in viitor. Poate intr-un viitor mai indepartat. 🙁

 2. Voi chiar credeti ce imbarliga uni la tv cu vrajba dintre unguri si romani? Cred ca am fi mai indreptatiti sa purtam pica italienilor decat ungurilor.

 3. vai iar te aberezi! ce solidaritate nene?
  Se vede romanu la tv, mass-media (printre care si otevitata realitatea tv) vuieste toata ziua cu subiecte morbide si de calitate proasta.

  de 2 saptamani realitatea discuta de furturi arme, omoruri, omoruri, morti in spitale.

  wtf, e cumva versiunea otevizata de “quality” media si nu ma prind?

  asta sa fie trendul in romania?

 4. poate e si acesta un inceput … insa putin din cei care vor sa apara in fata chiar o fac din inima si nu doar de forma … e greu sa schimbi o mentalitate mai bine zis o bisnuinta sau indiferenta pe care se pare ca orice roman o are in sange!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.