home to blog Sunati la 0219544

Sunati la 0219544

M-am saturat!  Sunt atati nesimtiti in Bucuresti incat asta nu se rezolva cu bunavointa, nu se mai rezolva cu intelegere si cu lasa-i ca au gresit si ei o data.

Daca spui la televizor ca Politia Rutiera nu isi face treaba si ca la intrarea in pasajul Unirii stau taxiuri parcate, politia trimite acolo un echipaj patru seri. Asta ca sa nu fie doar trei zile o minune, sa fie patru.

Dupa care stau sa ii prinda pe aia de la Universitate, care nu au centura, care vorbesc la telefon sau altele. Uitand faptul ca din cauza blocajului de la intrarea in pasajul Unirii, tot traficul din centru, pana insa de la Victoriei, e blocat. Pentru ca din trei benzi care vor sa intre in pasajul Unirii, ramane doar una.

Drept urmare sunati la rutiera direct. Injurati-i sau ziceti-le de bine. 0219544 e numarul de telefon. Tarif normal. Raspunde un nene, caruia daca ii vorbiti politicos raspunde politicos. Astept insa sa vad si ca isi fac treaba. Eu am sunat in seara asta. Voi suna si maine seara, dar maine seara ii astept si ii inregistrez sa vad cat dureaza pana ajung, de la 200 de metri de la Universitate, pana in Centrul Vechi la intrarea in pasajul Unirii sa ii puna in miscare pe aia care isi parcheaza masinile pe banda 1.

Si doi, sunt curios daca le da amenzi alora care parcheaza aiurea. De fapt nu, nu e dau amenzi ca Politia Rutiera e blanda si amendeaza doar soferii pe care ii prind la japca cu radarul, nu pe aia care blocheaza traficul.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Sunati la 0219544

  1. In seara asta am avut nevoie de 30 de minute ca sa traversez piata victoriei. P’acolo si un politati pe motocicleta. Am deschis geamul si i-am cerut politicos sa amedeze toti soferii din intersectie, ca nu aveau voie sa intre cat timp intersectia nu e libera… “Si ce sa fac acum?! Doar n-o sa amendez 20-30 de masini de unul singur…”
    Cand i-am sugerat sa mai cheme un echipaj a lasat viziera si s-a strecurat mai departe printre masini…

  2. Noteaza numarul taxiului si fa reclamatie la firma de taxiul la care apartine.
    Situatii asemanatoare am intalnit in fata la Mall-ul Afi Palace unde taximetristii parcheaza pe prima banda dar si pe Valea Cascadelor intersectie cu Iuliu Maniu unde taximetristii parcheaza exact in intersectie, intre cele 2 treceri de pietoni asta sub ochii politistilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.