home to blog Sun-o pe Alice

Sun-o pe Alice

Inca un magazin online pentru gagici. Pe langa zazazoo, astia au mai mult de un produs la vanzare pe zi.
Nu sunt neaparat mai misto, dar au un singur atuu, exista Alice.

Alice am inteles e sora cu Ana-Maria, Ana e prietena lui Catalin. Dar asta cred ca e neimportant.
Eh, Alice te poate ajuta daca vrei sa faci un cadou prietenei, sau daca tu esti fata si vrei un cadou de la el poti foarte subtil sa afli cum sa ii ceri asta. Alice te asteapta doar sa ii dai un telefon si sa ii zici ce sa iti doresti, pentru tine sau pentru prietena ta.

Pentru ca femeia e o fiinta speciala si cadourile sunt la fel de speciale. Livrarea se face prin curier, iar plata se face ori bancar, ori rambus. La Berry.

4 thoughts on “Sun-o pe Alice

  1. mda…mi-a placut site-ul si ideea…dar cand am citit ce scrie pe pagina de ghid s-a scufundat rau de tot….o recomandare pentru proprietarul site-ului ( postez aici ca e mai usor) : sa scoata optiunile fixe si 99% stupide de pe pagina de ghid ( cadou de la el) ca nu sunt adevarate in toate cazurile si nu imi spune decat ca persoana care a ales ‘ descrierile’ respective este destul de frustrata in relatiile cu barbatii. nu vreau sa fiu rea, dar cand faci un site de genul asta, e mai bine sa lasi deschise optiunile de caracterizare ale partenerului ( risti sa enervezi cititorul la culme si sa pierzi si ce ai fi putu castiga din nisa respectiva.plus ca daca femeia alege sa ii ‘ sugereze’ iubitului/sotului ce cadou vrea, daca se apuca sa faca publice micile inconveniente ale relatiei nu va primi decat o cearta mare cu respectivul. Nu e deloc ok sa terfelesti in public orgoliul unui om ( fie el barbat sau femeie)Si e stupid sa iti speli sosetele in public. O zi faina 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.