home Idiocracy Subtitrari

Subtitrari

S-a uitat cineva zilele astea la HBO? Vorbesc de HBO, o data pentru ca pagina hbo.ro nu seamana cu www.hbo.ro. Apoi pentru ca se vrea o televiziune serioasa. Apoi pentru ca da filme interesante ce au fost acum un an pe cinema si pe toate calculatoarele noastre.

Insa, cine realizeaza subtitrarile pentru HBO. Niste firme de profil, ca altfel nu le pot numi.
Atunci … de ce naiba, firmele alea de profil, in loc sa traduca niste filme, ca asa sunt ei seriosi, ca asa sunt ei platiti si pentru ca asa le e lor meseria, prefera doar sa copieze subtitrarile existente pe net … sa isi modifice denumirea individului de le-a facut si sa le furnizeze asa pentru HBO.

Acuma stau si ma intreb: astia de la HBO nu stau sa verifice ce cumpara? Astia de la HBO nu stau sa se uite la filme inainte de a le difuza pe post? Si nu zic asta ca mi s-a parut, dar am vazut la televizor doua filme ce le vazusem inainte de pe torrente, cu subtitrarile de rigoare, cu greselile de exprimare de rigoare … pana si cu erorile de scriere de rigoare.
WTF?! E chiar atat de misto sa faci subtitrari? Se vand asa de bine? Ca daca da … ma apuc si eu.
Asta ca sa pot scrie si eu |: in loc de Ş si sa vand chestia asta la HBO ca fiind subtritrare la filme.

18 thoughts on “Subtitrari

 1. Buna ziua tuturor !Poate cineva sa-mi spuna ce program imi trebuie pentru a transpune subtitrarea pe film ? Si cum se procedeaza ? Cum inveti sa-l folosesti ?

 2. Draga CoraCrisT,
  As avea o intrebare pentru tine daca vrei sa ma ajuti. As vrea sa intru si eu in lumea subtitrarilor. Lucrez cu cineva de la o televiziune de mai bine de un an la subtitrari si nu prea ies cine stie ce bani dar am aflat ca persoana respectiva ia mai multi decat mine, cu toate ca eu ii fac traducerea iar ea o pune doar pe film. Cum as putea sa ajung si eu la o televiziune care se ocupa de asa ceva, ar trebui sa fac niste cursuri ca sa obtin o diploma ? Esti amabil sau amabila sa ma ajuti si pe mine cu sfaturi daca spui ca ai lucrat in domeniu ?

 3. Chiar acum e la HBO Comedy Oceans 13 si nu merge subtitrarea.
  Crap, ma uit la TV si parca e de pe calculator. Mai regleaa acolo mai schimba sh tz , naspa.

  Am observat si la alte televeziuni ca au subtitrari de toata jena; chiar asa jos a ajuns calitatea.

  Ok, filme de pe net, cu subtitrari facute pe genunchi se accepta, dar cand vezi si la TV aceleasi chestii e lame rau.

  Run Run ….

 4. vreau si eu subtitrarea de la serialul: “CATHOUSE”.. si nu il gasesc niciunde… A aparut de ceva timp.. Chiar nu il pot gasi??? Trebuie sa fie pe undeva… E foarte tare serialul.. PLZZZZZZZZZZZZ…

 5. Deja sunt cativa ani de cand vad si la TVR subtitrari “cu gauri”. Apropos de HBO (si altii), de ce nu luati in calcul o economie facuta de ei, prin eliminarea intermediarului (a se citi “traducatorului”)?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: