home to blog Strazile din Constanta

Strazile din Constanta

Se certa cineva cu mine intr-un articol pe blogul asta cum ca prin Constanta sunt super strazi si ca ce a facut PSD-ul si ca asa mai departe. Hai sa vedem ce a facut :


constanta da?
Vezi mai multe video din Calatorii »

20 thoughts on “Strazile din Constanta

 1. @ bagatare
  daca veneai in bacau pe vremea lui seche, vedeai aici strazi europene!

  on topic
  creca ala care-l pupa sub buric in spate pe mazare era fra’su, ma! :-))

 2. @ Vilce stiu cum e zona aia pentru ca asta vara mergeam la cateva zile prin Eforie si nu mi se pare chiar asa de distrusa. Eu de exemplu dau vina pe constructori pentru calitatea materialelor. Gandeste-te la podul de la Bratianu care avea linia continua de zici ca era slalom de la cum se invartea. Temperaturi mari, camioane, materiale proaste si se duce naiba tot. Acum e reparat, la toamna e prastie iar. Degeaba se repara daca se face doar de dragul aparitiei.
  Apropo de strazile perpendiculare pe Mangaliei, de strada paralela cu Marcovici, cea mai aproape de Gara, de aia nu zici ca e proaspat asfaltata alaturi de toata parcarea din fata blocurilor vis-a-vis de stadion?

 3. Imi pare rau ca nu esti informat prietene, dar lucrarea pe care ai filmat-o este la intrarea in C-ta dinspre Bucuresti, in cartierul Palas, si a fost inceputa pe data de 23 noiembrie. Aici se introduc conducte de gaz pentru tiganii din zona si se va finaliza undeva pe 30 ianuarie 2009.
  Nu toate strazile din Constanta arata bine, dar 80% sunt de invidiat. Au inceput chiar si asfaltarea trotuarelor si chiar a stradutelor mici, dintre blocuri. Si sunt totalmente obiectiv.
  Stiu ca esti profesionist, dar te rog sa te informezi mai bine si sa nu arunci vorbe in vant.
  In ceea ce priveste Constanta stiu tot ce misca fiindca bat orasul asta zi de zi.

 4. In august am trecut intr-o noapte prin Constanta in drum spre mare. Nu am mai trecut prin oras de cel putin 15 ani si nici nu mai tin minte cum era .. deci nu aveam nici o parere despre oras.

  Ei bine desi nu am trecut decat pe vre-o 2 bulevarde si 6-7 stradute .. mi s-a parut ca e dezastru in oras si nu am inteles de ce Mazare a fost reales.

  Mentionez ca sunt clujean 🙂

 5. Videoul tau nu e prea relevant… un bulevard la care se lucreaza … SI!?

  Eu sunt sigur ca nu sunt strazi bune nici acolo, dar vrem sa vedem mai mult 😀

 6. Sunt de acord cu majoritatea celor ce au comentat aici. Ai filmat totusi materialul in zona Palas, pe unde intra si ies toate tirurile, si da carosabilul este deformat si lucrarile sunt recente. Orice oras va avea si strazi mai proaste. Si in Constanta sunt, chiar destule, dar in ansamblu sunt strazi foarte bune in comparatie cu ce gasesti in alte orase.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: