home to blog Strazile din Constanta

Strazile din Constanta

Se certa cineva cu mine intr-un articol pe blogul asta cum ca prin Constanta sunt super strazi si ca ce a facut PSD-ul si ca asa mai departe. Hai sa vedem ce a facut :


constanta da?
Vezi mai multe video din Calatorii »

20 thoughts on “Strazile din Constanta

 1. Bănuiesc că în drumul tău spre eforie nici măcar nu ai ajuns până în centrul orașului. Nu sunt PSD-ist și lu’ Mazăre îi dau la m*&%, dar nu fi absurd … să compari periferia Constanței cu centrul Bucureștiului.

 2. Daca spune cineva ca Romania are fete frumoase si eu ies pe strada vad una mai uratica, o filmez si vorbesc despre ea: astea sunt fetele din Romania, dupa cum se vede au nasul mare, au soldurile cam maricele, nici picioarele nu sunt drepte.
  Ai considera articolul obiectiv?

  Nu zic ca are Constanta strazi bune sau proaste, dar cu un film de 37 de secunde facut pe O SINGURA strada nu poti sa demonstrezi nimic despre un oras. Despre orice oras din lumea asta, pana si despre Tokyo poti face un film de 37 de secunde in care sa arati ca sunt gropi.

 3. nu omagiez psd-ul, dar ce vrei sa spui mai exact ?

  Ai trecut pe o strada unde se lucra, atentie SE LUCRA, drept urmare in viitor v-a fi reparata, strazile nu se fac de la sine, ma intelegi?
  Se repara, de catre oameni, cu utilaje.

  Romanului ii place sa faca pe el. Intr-un mod industrial chiar.
  Macar daca generalizai dupa o strada unde nu se lucra si era cu adevarat jeg.
  Taci in plm. Constanta are strazi bune.

 4. Eu in Germania era sa ma trezesc cu un semnalizator de lucrari pe masina.
  Au pus un semn deasupra drumului, care a cazut si vreo 3 doreli de-ai lor il tineau pana treceam noi cu masinile. E jale si in alta parte. Problema e de vreo 10-20 ani cand aia care au iesit din kkt au incepu sa angajeze emigranti care nu lucrau ok.

  La noi e lafel, ei au experienta da li se rupe, au stors aici banu statului (si ai nostri) cat au putut.

  Politicienii nostrii stiu asta dar se fac ca ploua. Poate sunt cativa carora le pasa dar majoritatea asculta manele (hai sictir sa-i scuz pe ei) sau s-au moshnegit asa tare ncat nu mai pot sa iasa din rutina lor.

  Un mosnea se trezeste mai dimineata decat un tanar, e crispat in obiceiurile lui – sa faca acelasi lucru in fiecare zi – e reticent la schimbari, il streseaza- asta e acum in romania – o tara de mosnegi manelisti (sau care accepta compromisul)

 5. Uhm… aia e intrarea în constanţa dacă nu mă înşel…
  Un film de 30 secunde cu un drum în lucru este la fel de relevant ca un film făcut noaptea, fără pic de lumină şi sunet…

 6. Asa e… e un film de doar 30 secunde….
  Dar Piticu nu a stiut sa se duca sa filmeze in pasjul de la gara (pe sub bd. 1 Mai)… sa vedeti acolo mizerie… si gurile de la pasajul ala sunt chiar sub o reclama mare cu Mazare si Adormitul din Intersectie(Constantinescu, cum? nu-l stiti?). In acea reclama se tot lauda cu ce au facut ce-au dres. Pasajul e infect… si nu cred ca re prea multe pasaje de reparat in Constanta.

  Mai vreti alta strada? Strada Traian… se lucreaza acolo de 2 ani (se tot circula pe un singur sens).

  Mai vreti? Mai “este”. Podul de pe soseaua de centura…. nereparat de 1000 de ani… ptr ca Mazare, care se plange ca n-a primit bani de la guvernul PDL-PNL, nu a fost in stare sa acceseze banii europeni destinati reparatiei podului.

  Mai vreti? Mai “este”…. dar am de munca acum…

 7. Bai Vicle strada Traian se repara pentru ca cei de la administratia portuara nu au avut grija sa consolideze malul sa nu le cada pamantul in cap drept pentru care s-a surpat tot. Acolo nu sunt gropi sa zici ca se repara in 2 saptamani si gata, acolo e de consolidat mult. Ia coboara tu in port si mergi pe ruta paralele de pe fundul prapastiei sa vezi ce au facut inainte sa emani concluzii idioate.

 8. Bine… poate ai dreptate cu str. Traian… dar restul?
  Ma omoara Mazare de 5 ani cu soseaua de coasta… si el nu are sosea de centura…
  Toate tirurile cu containere de la Agigea trebuie sa intre in Constanta, in drumul lor spre Bucuresti sau alte locuri din tara. Ai vazut ce este in Km 4-5, la iesirea spre Eforie?
  Apoi, a dat autorizatie de constructie la 4-5 hipermrketuri aclo, fara sa faca ceva ca sa preintampline aglomeratia care se face din cauza celor care vor sa intre la Metro si la Real… mai nou, au aparut si reprezentante de masini pe-acolo.
  Strazile perpendiculare pe soseaua Mangaliei arata crunt (Piticu n-a ajuns acolo). Ai vazut cum sunt trecerile peste calea ferata acolo? Ai vazut cum se circula in zona CET?

  Il ridicati pe Chavez asta al Constantei in slavi, in loc sa fi iesit la vot sa scapam de el. Dar astia suntem: tot neam de sud-americani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: