home to blog Stiu tot ce faceti pe internet

Stiu tot ce faceti pe internet

Credeti ca ei n-au vazut filmul sau ca le este lene sa se duca pana la cinema sa vada filmul? Nu, se uita cine-l mai ia de pe net, poate asa mai gasesc una alta, stiu sa lege niste povesti si tzop se mai lauda cu lupta impotriva criminalitatii cibernetice.

Credeti voi ca vreun torrent romanesc nu doneaza de buna voie si nesilit de nimeni catre autoritatile statului datele utilizatorilor sai? Din contra. Li se spune clar, vreti sa va arestam pentru chestia asta si ailalta? Nu, atunci da-mi admin pe site, cine sunt utilizatorii, care fac ce? Cine e ala, de unde are net si asa il aresteaza pe ala din Iasi sau pe ala de vindea CD-uri piratate la Romana.

Update: A fost odata un serviciu din asta de torrente in .ro care avea in spate si un server de dc++. La un moment dat adminii lui au fost arestati si a iesit putina valva la ora aia. La cateva zile dupa serviciul de torrente a pornit iar, administrat de baietii destepti si de unul din adminii ramasi in libertate. Acum a fost oprit iar. Pentru ca asa trebuie.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 thoughts on “Stiu tot ce faceti pe internet

  1. Nu m-ar deranja prea tare sa-mi dea datele un site de torrente.Eu oricum am o teorie ca in cativa ani www nu va mai fi liber ci controlat si atunci bye bye free material.

      1. ma indoiesc ca o sa trimita.problema e sa reziste materialele mult pe siteuri.Firmele din state trebuie intai sa rezolve pirateria la ei si dupa aia sa traca la tari gen Romania.Pana atunci mai e.

  2. acum nu le ramane decat sa ma suga de trompa si sa faca spume. Iar daca vor drepturi de autor, sa munceasca si sa creeze, ca de bisnitzari suntem satui.

  3. Piticu, repet si eu intrebarea lui Ciprian: Ce rost are rostul sublinierii unei adrese de genul ala?
    Mi se pare putin banal cum pui problema…sincer. Dupa un DNS te iei? Ai impresia ca cei care “lupta” impotriva pirateriei se iau dupa un amarat de DNS? Cu putine resurse si cunostiinte poti si tu sa ai un DNS de genul “eu-lucrez-la-SRI.ro”. :-))

    Da…e adevarat ca dupa un IP poti afla multe date chiar si cu simple site-uri de whois, dar asta nu are nici o legatura cu combaterea pirateriei. Internetul a ajuns prea free la capitolul informatie, ca sa poata cineva sa combata pirateria sau plagiatul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.