home Idiocracy Ştiu, nimeni nu ascultă manele. “Best of Nicolae Guţă”, 11,9 euro

Ştiu, nimeni nu ascultă manele. “Best of Nicolae Guţă”, 11,9 euro

Găsiţi pe iTunes. Tot acolo sunt listate şi melodiile sau albumele lui Adrian Minune, Adi de la Vâlcea, Florin Salam sau Vali Vijelie, dar şi cele ale exoticilor Romeo Fantastick, Florin Peşte, Ştefan de la Bărbuleşti sau Octavian Francezu.

Cine a zis că românii sunt săraci? Lady Gaga, cea mai în vogă cântăreaţă a momentului, ar trebui să se simtă cea mai înjosită. Albumul ei, “Born This Way” valorează aproape 6 euro, în timp ce muzica lui Guţă se vinde la pachet pentru o sumă dublă.

Şi cum să scrii o ştire în care să inserezi un fragment dintr-o melodie a rockerilor de la Metallica, urmată de trei “au au au” cu Salam? :))

6 thoughts on “Ştiu, nimeni nu ascultă manele. “Best of Nicolae Guţă”, 11,9 euro

 1. Exista muzica de calitate si muzica scoasa sa umple albumul .. Nu trebuie sa ii bagam in aceeasi oala pe toti .
  Mi se pare normal sa difere pretul unui album de la artist la altul.. Daca o gandim logic , cat castiga Lady gaga pe un concert si cat castiga Salam sau alt cantaret.. ee diferenta e cu mult mai mare…
  Gresesc ???

  Si daca o luam pe parte de performanta e mult de la Gaga la Salam de exemplu… Gaga are faima prin Videoclipuri.. , stil vestimentar , ritm al melodiilor.. pe cand Salam stie note muzicale… cat de drogat ai fi si de beat,,, canta nu latra la microfon..
  parerea mea… Gresesc? 😀

 2. Nu stiu cine ar da 12 Euro pe un album cu Salam sau Guta, mai ales ca pe net muzica este gratuita. 🙂 Insa, chestia asta este o simpla stire, cu impact “publicitar”.
  P.S. Nu ascult manele. Pe bune!

 3. Hpai e diferenta mancatias!

  Pai milodiile lu salamu de guta sunt uopere de mare harta, mancatias! hastia canta de suflet nu comerciala ca ametita aia! ce-ntelegi tu din ce spune aia?
  da aia a avut vreodat dusmani care sa o obsedeze? cica se droga, dar n-a cantat niciodata cata-i de grea viata-sa!
  Si la salmi si parizeri li se lipesc bacnote pa frunte la nunti pa cand aleia nimic. Lasa-ma frate in pace cu bilete, conturi de banca, contracte si alte vrajeli! Vrajile astea sa le spui la fraierii cucarte. da lu minune micu nu stie carte si i se lipeste multe bacnote pa frunte! cartea nu conteaza cat sa vede clar ca ai banu!

  Acest mesaj este o gluma. In cazul in care apar efecte secundare de scarba se recomanda sa consultati doctorul psiholog care va va explica de ce nu trebuie sa te superi pe lucruri nesemnificative (=manele).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.