home to blog Stimati concitadini

Stimati concitadini

Sa stiti ca nu v-am injurat in titlu, e o formula de adresare politicoasa catre oamenii astia care ne inconjoara pe noi si au si buletin de Bucuresti la fel ca noi toti. Sigur, da? 🙂

Eh, vine o vreme cand ti se urca buletinul de Bucuresti la cap si dupa ce te saturi de aparut la televizor descoperi youtubeul. Si asta e chiar mai tare decat videoul de mai jos, dar hai sa zicem ca in final s-au invatat romanii sa se filmeze si sa se puna pe internet?
Altfel cum sa candideze Irinel Columbeanu la primaria Capitalei. Si cine l-ar vota?

Sa radem deci:

13 thoughts on “Stimati concitadini

 1. A filmat cu telefonul fix? Asta e campanie sau ce, ca tot nu m-am prins?
  PS: Nea’ Irinele, daca ai curajul sa te inscrii, va trebui sa ai curajul sa-ti asumi si infrangerea.

 2. Lasa ca vin oamenii ‘mari’ cu red-uri si aplicatii in facebook pe care sa ii votati. De becali care are cel mai mic procent de prezenta in PARLAMENTUL EUROPEAN nu spunem nimic? Oricine daca doreste poate candida (atata timp cat respecta niste conditii) iar daca omul a hotarat ca merita sa faca asta….sa il lasam sa o faca. Mai sunt 11 luni pana la alegeri, se poate razgandi de nspe ori pana atunci.

 3. Urmează Ţânţăreanu :))
  Lăsând gluma, dacă ăsta ajunge primar, e timpul ca bucureştenii să evalueze varianta de a se muta din oraş. Lis şi Halaicu vor fi consideraţi copilaşi pe lângă ăsta :))

 4. Cred ca ala batranu era la dus sau la mofete cand s-a imbracat asta mic in uniforma de ofitir si s-a filmat pe 16mm. Cand l-o descoperi pe Goita, sa vezi bataie ce-i da. Si ii ia si cardurile.

 5. Da asta nu e cetatean de Bucuresti. Locuiesti la Izvorani deci poate cel mult sa candideze pentru președintia Consiliului Judetean Ilfov impotriva lui Radulescu.

  1. radulescu…….. eu am casa in domnesti si il injura lumea rau pe aici ca a promis ca face pod la centura si n-a mai facut… de petrache am auzit la tv cand a zis ca demisioneaza de la partid daca nu castiga la consiliul judetean…barbat

 6. Si eu in buletin figurez la o adresa si de 7 ani stau in alta parte, nu cred ca e asta problema. Omu poate are buletinul si vrea sa candideze in tecuci, ce conteaza ca o sexua pe monica la izvorani?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: