home to blog Stim ce mancati

Stim ce mancati

Toata lumea pune acum poze pe Facebook despre ce bucate mananca ei. N-ai cum sa ii opresti, fiecare simte nevoia sa se laude, fiecare crede ca mancarea lor e mai buna decat a celorlalti. Dar stiti ca nu trebuie sa mancati tot, mai ales sa nu mancati mai mult decat puteti, ca sa nu auzim maine de voi la televizor.


Sigur vom auzi toate povestile cu accidente rutiere cauzate de alcool sau de numarul mare de interventii al ambulantei prin tara. In Bucuresti insa au fost putine solicitari la serviciul de ambulanta noaptea trecuta. Cum e si normal. Masa mare de paste va fi astazi, cand toata familia se aseaza la masa sau la gratarul de pe dealuri.

Am tras azi o tura prin cartier, ca sa respiram aer curat. Si m-a mirat aglomeratia de pe sosele judetene. Nu cumva era benzina prea scumpa? Sau ne permitem banii de benzina in detrimentul oricarei alte nevoi?

6 thoughts on “Stim ce mancati

  1. Nu ăsta-i scopul Rumânului? Să bage-n el până pleszneşte ca să poată să se laude pe urmă la prieteni cum a ajuns el al spital în comă alcoolică sau cu indigestie acută.

  2. Chiar vroiam sa te intreb cand am inceput sa vad primele poze daca nu cumva sunt de la Slanic Prahova dar dupa am vazut un afis :).

    Cum mai e zona ? S-a amenajat la Baia Verde / Rosie / Baciului ? N-am mai fost de vreo 2 ani … aveam rude acolo :(.

  3. Eu am mâncat doar 4 sarmale (2 prânz + 2 seara) şi deja mă ia durerea de burtă. Mulţumesc lui Dumnezeu pentru organismul pe care mi l-a dat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.