home to blog Stii sa scri?

Stii sa scri?

Se cauta oameni care stiu sa scrie corect in limba romana. Culmea, asta daca nu e la misto, e grava. Si nu pentru ei ca firma, agentie sau ce sunt, ci pentru noi ca natiune. Ce ziceam eu mai devreme de identitatea nationala? Cam asta se vede acum. Daca celelalte tari isi cresc identitatea nationala si o limba scrisa corect, noi nu. (argumentele cu francezii care nu isi iau bacul si nu stiu sa scrie sunt irelevante, la noi va fi la fel in cativa ani).

Poza via Nico.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Stii sa scri?

 1. E de inteles de ce exista anuntu’ ala: pentru ca ei chiar nu au oameni care sa cunoasca gramatica bine!
  Legat de scrierea corect si identitate nationala, cunosc o groaza de americani care habar n-au sa scrie ca lumea (nu ma refer pe ymsg, facebook sau alte locuri unde ar putea avea situatii atenuante)

 2. Da, Cristi, mai pune un i in titlu ca ti-a scapat: “sa scrii” 🙂 Ma gandesc serios sa imi depun CV-ul(au mai si strecurat in anunt un “gasi-ti pe site”:))) gramatica stiu, imi place sa corectez si daca mai sunt si platita pentru asta… cu atat mai bine 🙂
  Altminteri este destul de grav sa nu stii gramatica propriei limbi si e un mare neajuns ca la liceu nu se mai studiaza gramatica limbii romane decat daca esti la clasa cu profil filologic sau urmezi liceul pedagodic, din cate stiu…

   1. Cinci cuvinte – patru greşeli în răspunsul acesta către Cristina.
    -LIPSURI LA INVENTAR-
    1. Literă mare la început de propoziţie,
    2. Virgulă după ”aşa”,
    3. Semn de punctuaţie la sfârşit,
    4. Nume propriu cu literă mică!

    Ţi-am mai atras atenţia şi altă dată, dar chiar că te faci de râs. Uite, în doar cinci cuvinte!

    Copii, repetaţi după doamna: a-gra-mat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: