home to blog Stefan Stan – cadou de sfantul Stefan

Stefan Stan – cadou de sfantul Stefan

Nu poti comenta cum au votat oamenii la Vocea Romaniei. Dar romanii inevitabil stiu sa faca din tantar armasar si stiu sa scoata teoria conspiratiei din orice. Asa incat astazi e targul plin de vorbe, de discutii, de comentarii cum ca nu stiu ce s-a intamplat, ca nu stiu cine a fost favorizat nu stiu cum.

Pentru ca am facut si noi de-a lungul timpului voturi prin sms si mesaje prin sms la tv, raspunsul e singur. Sunt pe bune. Atatea voturi s-au primit. Si acum de ce sa critici oamenii care au votat participantul. Mai ales ca numarul de voturi a fost nelimitat. Voiai sa trimiti 50 de voturi pentru un concurent si aveai bani de factura pentru voturile astea, atunci ce sa te opreasca. Drept urmare s-au trimis voturi.

In alta ordine de idei, in sala de la Vocea Romaniei se voteaza din secunda in care se anunta start vot. Lumea se apuca sa trimita sms-uri cu duiumul catre numarul de mesaje, cu textul favoritului lor. Mai iau o pauza, in care isi suna prietenii, cunostintele, familia, rugandu-i sa voteze cu preferatul lor, iar apoi se intorc la trimis sms-uri.

Si acum eu tot nu inteleg, cine voiati sa castige? Canaf care a preferat sa dea finala Vocea Romaniei de la Protv pe un concert intr-o carciuma din Iasi pentru vreo 50 de oameni? A castigat cine a primit cele mai multe voturi, pe sms de la prieteni, fani, sustinatori. Si daca Stefan a reusit sa isi faca atatia prieteni in timpul concursului Vocea Romaniei, ma inclin.

Ma intalnisem cu Smiley inainte de concurs si i-am urat bafta. A avut si pentru asta ma bucur. Dar bafta asta nu a fost gratuita. Numai ei stiu cat au muncit, cat au repetat, cati oameni au trebuit sa convinga sa ii voteze. Si pentru asta Stefan Stan a castigat Vocea Romaniei.

 

Poze mari cu Stefan Stan pentru ca mi le-a cerut un baiat sa le foloseaca in pagina lui de Wikipedia. Daca le fura cineva masa-i curva.

6 thoughts on “Stefan Stan – cadou de sfantul Stefan

  1. Eram intr-un bar la un suc, unde la masa alaturata se vorbea de zor cum ca ei vor vota cu Stefan. Chiar daca mi-a placut Stefan, eu nu am votat si nici nu voi vota la concursuri de genu; m-a uimit cu cat patos vorbeau

  2. Chiar daca a fost un concurent valoros, nu mi s-a parut ca a fost cel mai bun.
    Cred ca publicul a votat mai degraba imaginea care i s-a creat, una de smecheras, de macho. Ca n-o fi asa in realitate, nu mai conteaza, a convins oamenii sa-l voteze si asta e cel mai important.
    Altfel, asa cadou sa tot primesti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.