Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Nu poti comenta cum au votat oamenii la Vocea Romaniei. Dar romanii inevitabil stiu sa faca din tantar armasar si stiu sa scoata teoria conspiratiei din orice. Asa incat astazi e targul plin de vorbe, de discutii, de comentarii cum ca nu stiu ce s-a intamplat, ca nu stiu cine a fost favorizat nu stiu cum.

Pentru ca am facut si noi de-a lungul timpului voturi prin sms si mesaje prin sms la tv, raspunsul e singur. Sunt pe bune. Atatea voturi s-au primit. Si acum de ce sa critici oamenii care au votat participantul. Mai ales ca numarul de voturi a fost nelimitat. Voiai sa trimiti 50 de voturi pentru un concurent si aveai bani de factura pentru voturile astea, atunci ce sa te opreasca. Drept urmare s-au trimis voturi.

In alta ordine de idei, in sala de la Vocea Romaniei se voteaza din secunda in care se anunta start vot. Lumea se apuca sa trimita sms-uri cu duiumul catre numarul de mesaje, cu textul favoritului lor. Mai iau o pauza, in care isi suna prietenii, cunostintele, familia, rugandu-i sa voteze cu preferatul lor, iar apoi se intorc la trimis sms-uri.

Si acum eu tot nu inteleg, cine voiati sa castige? Canaf care a preferat sa dea finala Vocea Romaniei de la Protv pe un concert intr-o carciuma din Iasi pentru vreo 50 de oameni? A castigat cine a primit cele mai multe voturi, pe sms de la prieteni, fani, sustinatori. Si daca Stefan a reusit sa isi faca atatia prieteni in timpul concursului Vocea Romaniei, ma inclin.

Ma intalnisem cu Smiley inainte de concurs si i-am urat bafta. A avut si pentru asta ma bucur. Dar bafta asta nu a fost gratuita. Numai ei stiu cat au muncit, cat au repetat, cati oameni au trebuit sa convinga sa ii voteze. Si pentru asta Stefan Stan a castigat Vocea Romaniei.

 

Poze mari cu Stefan Stan pentru ca mi le-a cerut un baiat sa le foloseaca in pagina lui de Wikipedia. Daca le fura cineva masa-i curva.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 Responses

 1. Vali

  Eram intr-un bar la un suc, unde la masa alaturata se vorbea de zor cum ca ei vor vota cu Stefan. Chiar daca mi-a placut Stefan, eu nu am votat si nici nu voi vota la concursuri de genu; m-a uimit cu cat patos vorbeau

  Reply
 2. Danny

  Chiar daca a fost un concurent valoros, nu mi s-a parut ca a fost cel mai bun.
  Cred ca publicul a votat mai degraba imaginea care i s-a creat, una de smecheras, de macho. Ca n-o fi asa in realitate, nu mai conteaza, a convins oamenii sa-l voteze si asta e cel mai important.
  Altfel, asa cadou sa tot primesti!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.