home to blog Stefan Banica – Danseaza baba

Stefan Banica – Danseaza baba

Baba danseaza … pentru tine … 🙂

Stefan Banica – Danseaza baba [2008]
Vezi mai multe video din Muzica »

22 thoughts on “Stefan Banica – Danseaza baba

  1. Mai, dar e plina tara de dashtepti. Ne pricepem cu totii si la muzica acum. Dupa cum vorbiti, cred ca ati terminat cu totii Conservatorul, cel putin. Ca nu va place artistul X e perfect normal, dar sa aruncati cu rahat in halul asta denota prostie crasa. Si o atitudine tipic romaneasca. Orice ati spune, Stefan Banica Jr ramane un profesionist si cei care au cunostinte in domeniu sau care au lucrat cu el vor confirma cu siguranta acest lucru. Ca nu va place piesa, ca nu va plac versurile… foarte bine. N-am nimic impotriva. Un singur lucru va spun: luati piesele straine (mari hituri) si traduceti versurile si ganditi-va daca sunt mai inteligente sau au mai mult sens. Au facut asta si cei de la Parazitii, mi se pare. Dar na.. daca auzi “danseaza baba” si nu “it ain’t over ’till the fat lady sings”, de exemplu, ti se apleaca, dom’le. Dati cu niste Salam, in cazul asta.

  2. Piticule daca ai fi scris ca-ti place la nebunie piesa, oare am mai fi avut aceleasi comentarii gen “mi-e scarba”?
    Mie imi place, comentatorilor 😛

  3. ZuZu, comentariul tau ma amuza. Parerea mea ar fi fost aceeasi indiferent de atitudinea din articol. Nu ma las influentat de acest piticu. 🙂

  4. @scorojit Probabil. Insa nu numai tu ai avut o parere negativa asupra melodiei. Comentariul tau a fost mai aproape ca sa-l dau exemplu. Sunt curios insa in ce masura parerea bloggerului influenteaza parerile cititorilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: