home to blog Steaua – Rapid ( tur )

Steaua – Rapid ( tur )

22 de milioane de suporteri.
22 de milioane de fani.

2 meciuri.
11 pentru romania inseamna echipa de 11 oameni care va ajunge in semifinalele cupei UEFA.
O realizare prea misto care nu ne face decat sa ne bucuram, care ne face sa iesim in strada, oriunde, oricum. Care ne va face ca din stelisti, sa ne bucuram pentru rapidisti, care ne va face ca rapidisti, sa ne bucuram pentru stelisti. Pentru ca ei pe noi ne reprezinta.

O provocare pentru mine, voi particpa la emisia acestui meci. O provocare pentru Realitatea. Din surse sigure am aflat ca transmisia va fi una nemaintalnita in Romania, cu un car de transmisie inchiriat din Italia, cu oameni care stiu ce inseamna  un meci de fotbal si care transmiteau asta pentru programele italiene. 🙂
Si o alta chestie mult mai misto. Clubul Steaua ne-a oferit bilete la meci!! Ceea ce nu cred ca a mai facut vreun club de fotbal catre vreo televiziune, oricare ar fi ea.

Asta astept sa vina … ramane sa vedem returul pe 6 aprilie, si conturul … concluziile meciului si ce va fi dupa.

FAIR PLAY

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

One thought on “Steaua – Rapid ( tur )

  1. asta gandim noi cristi …ca din stelisti ne vom bucura pentru rapidisti si inves … dar … fanaticii nu prea cred ca or sa aiba mentalitatea asta … si sincer ..parerea mea …e ca maine iese urat in Giulesti ..ca o sa se intample ce s-a intamplat in Anglia acum cativa ani … si o sa zburam din UEFA …dar asta este Romania …. sa speram totusi ca am fost eu pesimist si maine si pe 6 o sa fie totul OK

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: