home to blog Steaua – Rapid ( contur )

Steaua – Rapid ( contur )

Extraordinar.

Singurele cuvinte pe care le pot spune pentru ceea ce s-a intamplat in seara aceasta la Realitatea TV.
O transmisiune a unui meci de fotbal pe care numai noi o puteam realiza. O calitate cum nu exista in Romania.   Un examen de profesionalism cum rar se mai intampla sa  existe.  Trecut cu brio.  Pentru  toti.  Pentru cameramani,  pentru regizori,  pentru producatori,  pentru mine.
Nu cred ca voi uita usor explozia de bucurie din redactie, atunci cand au aparut primele imagini din elicopter live. Nu voi uita prea usor imaginile de dupa meci,  pe care nu le-am vazut pe nici o televiziune pana acum… turul stelei… scandalurile galeriei rapidului,  inainte si dupa meci, live-urile de la Piata Universitatii…

Tin sa multumesc tuturor celor care m-au felicitat pe messenger si la telefon pentru ceea ce s-a vazut pe post.

Din ceea ce am facut eu, am reusit sa bag in live in serverul de emisie si sa testez reclamele ce au aparut deasupra burtierei cu scorul (de la editat, la testat in direct, si apoi operatoru le-a bagat in meci)  … am reusit sa scot crawl-ul de la Realitatea pe timpul meciului … si sa tzin serveru de publicitate de mana ca sa nu pice :D) …
Intre altele am sustinut emisia pe partea de fibra optica …  si am alergat peste tot ca sa iasa totul bine …

Puteti sa comentati ce vreti … nu ma intereseaza.
Ceea ce conteaza e ca cea mai buna echipa romaneasca merge mai departe in semnifinalele cupei UEFA, ca meciul urmator o sa il transmitem tot noi ;;), ca o sa fie si mai frumos decat acesta … si ca tot eu o sa particip la realizarea lui.

Sunt mandu ca lucrez in prima televiziune de stiri din Romania, sunt mandru ca am fost in stare sa ne aratam profesionalismul pe care l-am invatzat si pe care l-am dezvoltat in fiecare stire si editie speciala…

Hai Romania … Hai Steaua …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Steaua – Rapid ( contur )

  1. toate felicitarile mele pentru emisia REALITATEA TV … imi cer scuze dar nu am putut sa te felicit telefoni ( ca nu mai am credit ) si nici pe messenger , pentru ca am fost mult prea ocupat sa celebrez calificarea stelei in Sports Pub , Piata Vasile Milea Pitesti , Albota , Bascov , etc …. prietenii stiu de ce ….

    asa ca te felicit acum : YOU ROCK DUDE !!!

    o singura belea a fost la inceputul emisiei , dar ti-o spun pe messenger ! A fost chestie de o fratiune secunda repetata de vreo 2-3 ori … dar nimic major … anyway … REALITATE iz the best la ora actuala !
    Inca o data felicitari !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.