home to blog Steaua in UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Steaua in UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Pentru al 5-lea an consecutiv.

Competitia celor bogati, competitia celor valorosi.

Eh … greul abia acum incepe …

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Steaua in UEFA CHAMPIONS LEAGUE

  1. E al doilea an consecutiv in liga. Al 5lea cand ajunge in liga. Si cred ca al 5lea consecutiv cand are sanse reale sa ajunga in primavara europeana

  2. Pentru prima oara de la venirea lui Hagi la Steaua nu-l critic ci-l apreciez. Steaua nu a stralucit astazi dar a castigat meciul, lucrul cel mai important. Nu s-au aparat tot meciul pentru a proteja un egal ci au jucat deschis, cu un dica fantastisc, 5 pase de gol, un goian providential, si un portar in mare forma. Steaua a avut noroc ca intodeauna si va avea noroc intotdeauna. Asa i-a fost scris. Iar norocul tine cu cei curajosi cu cei puternici. Ma bucur foarte mult, dar sunt sceptic la ce va urma pentru ca Steaua in momentul de fata are brese mari in aparare, iar in atac, Neaga e la pamant. In schimb Zaharia e un varf autentic, un profesionist desavarsit care se bate pentru orice minge, dica e creierul iar goian e turnul de control: pe aici nu se trece. Sper sa gresesc si sa treaca de grupe, dar asa vad eu lucrurile in momentul de fata. Bravo Hagi bravo echipa, ati fost echipa in seara asta, adversarul e irelevant, conteaza jocul de echipa!

  3. Eu fac o predictie: Steaua va termina pe 4 in grupele Cl si nu se va califica in UEFA, in timp ce Dinamo va fi in primavara europeana.

  4. Claude, fac si eu o predictie: Steaua va scoate minim 10 mil de euro din Champions League
    in conditiile in care s-au calificat slavia praga, rosenborg,dinamo kiev, sahtior, besiktas, fenerbahce, poate steaua nu mai pica in grupa cu cel mai tare loc 4…

  5. Sa ai gura aurita,Piticule,cu Steaua a 5-a oara consecutiv in Liga Campionilor.Sa ti se implineasca “profetia”in anii viitori!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: