home to blog Steaua a castigat la masa verde

Steaua a castigat la masa verde

Steaua a castigat la masa verde meciul cu 3 – 0 impotriva lui Rapid, in urma evenimentelor de pe stadionul Giulesti la meciul dintre cele doua echipe.

A fost creat un precedent, exista o decizie, urmeaza sa vedem daca ne linistim sau ne lasam de fotbal.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Steaua a castigat la masa verde

  1. “urmeaza sa vedem daca ne linistim”.Cred ca e o gluma?Cum sa ne linistim de la o simpla decizie?Astia sunt suporterii,nu se intampla numai la noi.Sunt multe exemple in Italia,Spania…Se injura suporterii pe forum-uri intre ei,iar acum nu vor mai arunca cu o bricheta?

  2. Eu nu sunt nici stelist, nii rapidist..defapt nu tin cu nci o echipa de fotbal, iar parerea mea ca persoana NEUTRA este ca meciul trebuia sa fie rejucat din minutul 72, de la scorul Rapid – Steaua 1-0.

  3. da , a castigat dar nu mi se pare corect … ar fi trebuit sa se reia meciul din minutul 73 … se vede clar ca steaua e ajutata de arbitrii sa castige campionatul…e trist sa se intample chestii de astea in fotbalul romanesc …

  4. Sunt curios…,daca Steaua conducea cu 4-o in minutul 72 si era “calare pe ei” sa le mai dea vre’o 3-4,mai OMORA meciul,acest “ARBITRU PREZIDENTIAL”????????????????

  5. Fotbalul romanesc nu mai evolueaza. Si aici nu ma gandesc la joc in sine, cat la practicile care il inconjoara. Vezi bataia de joc de aseara!

  6. Ma consider a fi impartial in ceea ce priveste echipele campionatului romanesc (nu tin cu niciuna in fapt, da cu oricare atunci cand joaca in cupele europene), si consider ca decizia luata a fost corecta. Nu atat pentru jucatori, care in mod evident sufera, cat pentru viitorul fotbalului. Cred ca s-a ajuns prea departa, atmosefera la un meci din asta e prea incarcata, si pana la urma e un joc. Pe bani multi, pe audienta, pe ce vreti voi, dar e un joc. Unde, din pacate, nu cel mai bun a castigat (dupa cum statea scorul in momentul intreruperii), dar de unde ar trebui sa se invete o lectie.

  7. Eu sunt stelist, dar cu cea mai mare sinceritate, va spun ca imi doream sa se rejoace meciul din min 0.Nu poti sa rejoci un astfel de meci din min 73.Ganditi-va daca v-ar deranja cineva dintr-o partida de sex si ati face pauza 2 ore.Pe urma alta era situatia,moralul si sensibilitatea celor 2 trupuri 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.