home to blog State de Romania

State de Romania

state de romania

Dezamagit. Complet dezamagit. Acum sunt curios ce rating face.

Hai sa o luam altfel, dupa seriale de genul La Bloc, Arestat la domiciliu, Vine politia (mai ziceti), ma asteptam sa vad un serial care sa ma faca sa ma tavalesc pe jos de ras, sa ma faca sa fiu relaxat, sa ma faca sa uit de o zi de munca si altele. Cand colo, vad un serial in care una tzipa la fel cum […], in care State da doar doua bancuri pe episod, in care primarul ala e natarau, iar baiatul ala dat afara din casa traieste o poveste de dragoste romantica si  total inutila si inexistenta in lumea de azi.

Pai daca faci un serial care ar trebui sa reflecte realitatea, asa cum e ea, atunci … de ce e in halul asta de prost si cenzurat? Atunci de ce nu face haz de necaz? Atunci ce naiba se urmareste de pe urma lui? Ah, sa fi primit bani pentru a putea creste  in inima noastra tiganii? Cum sa faca asta cand atat ei, cat si noi vedem altceva.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “State de Romania

  1. Nu stiu daca ai observat dar in ultima vreme este de bon-ton sa ai in grila de programe un ceva cu tigani. Plin de tiganie. Te mai miri ca toata lumea zice ca suntem tigani. Eu unul nu.
    Daca ar fi dupa mine nu as cenzura ci as interzice total astfel de filme. Deja sunt mai mult decat satul de tiganizarea pe care trebuie sa o suportam de dragul unei etichete pe care nu o vom primi niciodata: TOLERANTI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.