home to blog StarCraft II

StarCraft II

Trimiteti copiii la bunici, nevasta cu fetele in oras, luati-va bere si inchideti-va telefoanele. A aparut StarCraft II. S-a terminat cu viata sociala, cu berea in oras, cu prietenii si cu retelele sociale. De acum ne putem inchide in casa si putem sa ne jucam asa cum faceam in liceu cand pierdeam noptile si dormeam pe banci la scoala.

Faptul ca a aparut jocul asta dupa 10 ani dupa ce a fost anuntat le-a dat timp celor de la Blizzard sa umble la detalii, sa  il faca asa cum trebuie, iar acum nu ramane decat sa fie cumparat si jucat de milioane de oameni. Ca si prima versiune nu cere foarte multe resurse, se poate instala si pe un laptop pe care ruleaza si alte aplicatii, se misca confortabil si bine.

Plusuri:  –  filmele de prezentare sunt gandite si realizate corect, cu replici clasice si bune.
–  impresia de joc e buna, raspunsul echipei e satisfacator.
–  rezoutia hartii dar si textura constructiilor e mult imbunatatita si din scroll-ul mouse-ului se pot vedea in detaliu.
– misiunile sunt noi si realizate in stilul episoadelor din filmele americane (vezi chuck, csi)
– depozitele se scufunda ca sa treaca muncitorii peste ele daca raman blocati (pana mi-am aminit de detaliul asta am distrus 2 :))

Minusuri: – daca nu ti-a placut starcraft 1, nu iti va placea nici asta, e fix la fel, aceeasi experienta.
– ceva masini sau oameni pot ramane blocati ca prostii pe harta.
– are momente in care ingheata pe laptopul meu, dar e bine ca nu afecteaza timpul de joc, probabil isi face autosave-ul.
– nu-mi merge sunetul pe castile bluetooth, cere neaparat casti cu fir.

Si pentru carcotasi, am luat jocul de la un coleg care a fost la lansare si l-a primit. L-am jucat, m-am declarat multumit si incantat (mai incantat decat WOW) si acum sper sa nu ma apuc sa-l joc online, asta ar inseamna o mare problema.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “StarCraft II

 1. De vreo 2 zile bag si eu ca nebunu la campanii ca apoi sa incep multiplayer cu prietenii.E cam ciudatel ca trebuie sa fi mai mereu online..e bine ca atunci cand te deconectezi te anunta..dar te lasa sa te joci in continuare.In rest mi se pare ca e combinatie de starcraft 1+red alert+warhammer..una reusita.

 2. Eu am fost norocos si am prins beta de la inceput, adica vreo luni.
  Si am jucat doar online.
  E fun sa te prostesti cu singleplayer, dar intra un pic online, si mai vorbim dupa 🙂

 3. In general jocul e fain, grafica arata asa cum ar trebui pentru un RTS in 2010 (nici prea rudimentara, nici prea shiny).

  Campaniile in single sunt interesante, cinematicurile se vad genial in HD, dar m-a dezamagit faptul ca avem doar campania terranilor, am terminat in mai putin de 2 zile cele 26 de misiuni + alte 3 (cele in care esti pus sa alegi intre personaje). Serios, mi-a luat mai mult sa termin Half-Life prin 2001.

  E simpatic jocul, dar pentru bugetul romanesc nu merita cumparat decat daca esti battlenet fanatic.

  Ah, si ca orice “film american” stii deja cum se termina 😀

 4. ai zis cumva ca folosesti casti BT la laptop?! pentru muzica?! eu am incercat sa imperechez un Mac cu o multime de modele folosite la telefoane, si n-a mers transmisia, desi erau acceptate ca device.. sunt speciale pt PC sau o fi Mac OS de vina?

 5. Multi gammeri profesionisti care au o licenta de Stacraft I si-au achizitionat pachetul promotional pentru SC II, acum mai toti se joaca SC II si nu mai ies din casa, exact cum zice Cristi. Starcraft a fost un fenomen international, iar SC II incepe deja sa prinda contur in lumea gamingului international destul de repede, totusi posibilitatile oferite de platforma battle.net pentru multiplayer nu prea multumesc comunitatea, iar astfel cei de la Blizzard au fost nevoiti sa raspunda la o petitie din partea gammerilor, link petitie: http://www.escapistmagazine.com/news/view/92818-Fans-Petition-For-StarCraft-II-LAN-Blizzard-Responds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: