home to blog Stand up Comedy

Stand up Comedy

Ce este Stand up Comedy gasiti aici. Ce este la noi acest gen de amuzament, e undeva la inceput. Pentru ca … mai rar intalnim asa ceva in barurile de aici. Si e chiar simplu. Nu sunt publice, daca mi se permite exprimarea. Asta din cauza faptului ca la DeKo sunt 100 de oameni, in partea celalalta la Prometheus sunt alti 100 si atat. In schimb, se intra pe baza de pile, rezervari si intr-un mod greoi. Pentru ca nu oricine apuca loc.

Eh … laudabila initiativa baietilor de la DeKo sa isi publice pe internet materialele. Laudabila initiativa tipului de la e-ok.ro sa faca un fel de stand up, insa, oare cati telespectatori / ascultatori sunt?
Ma oftica ca in Prometheus vin seara de seara numai acele persoane, ma oftica ca si anume Cafe DeKo e prea negru, ma oftica faptul ca nu cunosc sa existe vreun alt bar in Bucuresti, sau / si in tara in care sa aibe loc aceste feluri de spectacole. Unde, poate, sa ma implic si eu.:P

Dar, deh … suntem la inceput, e bine si asta poate fi mai mult. Ah … si cei de la DeKo ne ameninta ca ne lovesc cu blogul si poze si mai multe video. Eu le-as vrea mai lungi.

Si ca mi-am amintit … Covrig, impresariaza-te odata sa te vedem cum ne faci sa razi. Chiar daca tu zici ca aia de la DeKo sunt vulgari, prea vulgari pentru gusturile tale 🙂

20 thoughts on “Stand up Comedy

  1. @Nancy…nu am intzeles ce ai vrut sa zici cu “pionieru”…eu unu nu am zis niciodata ca sunt un pionier al acestui gen de comedie…stand up se face la noi in tara de 3 ani, iar eu fac treaba asta de un an si jumatate ….deci nu aveam cum sa zic asta!…stiu ca pare un pic deplasat ce am scris mai sus…dar asta e!…nu ma intereseaza sa fiu comparat cu dinozaurii…ori daca tu crezi ca cineva il copiaza pe DOD…e clar!…nu mai are rost sa discutam!….sincer am fost si eu fan DOD cand eram mic (nu aveam o alternativa)…dar am mai crescut si nu mai pot sa rad ca prostu doar ca se stramba unu la mine, face ca toate alea, dar nu-mi spune nimic haios/interesant/inteligent…NIMIC!

  2. @neuronu: dar eu nu ma refeream la DOD. Si sincer, niciodata nu mi-a placut.
    Hai sa nu ne certam..e abia inceputul saptamanii 😛

  3. Pingback: killerinc
  4. Adica ce vrei sa insinuezi piticule ? Daca ma duc in Prometheus inseamna ca-s pilos ? Asta numai pentru ca-mi permit sa dau 10 centi vineri seara sa-mi rezerv pentru sambata o masa ? Sau pentru ca am reusit sa trec in agenda numarul de telefon la care se fac rezervari ?!? (btw.. e nr de tel. fix de la bar, asa ca nu incerca inainte de 20:30 sa suni 😉 )

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: