home to blog Spray

Spray

Azi nu s-a deschis geamul intr-un autobuz full decat dupa ce am insistat cu vocea ridicata si am aratat cu degetul catre doua persoane.

Exista persoane pe care ii deranjeaza mirosul de aer curat de dimineatza. Aceleasi persoane prefera sa stea intr-un miros ciudat de picioare infecte si materii fecale jumatate de ora cat merg cu autobuzul, intr-un aer in care oxigen e atat cat sa nu lesini.

Pentru astia … vreau si eu sa cumpar un spray din ala ce imita cacatul. Nu stiu pe unde as putea gasi. Erau intr-o perioada la magazinele de farse, dar si alea s-au mutat. Si sigur le stiti, e imposibil sa nu va fi distrat cu spray-urile astea in liceu, pe hol, in clase, ca sa nu faceti ore 😉

Apoi sa ii vad daca mai merg cu autobuzul infect sau macar daca deschid geamul.
Pe mine nu ma deranjeaza sa-mi iau schimburi la mine, oricum deodorant am in permanentza 😉

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Spray

  1. Mdaa in general cand sunt asezati langa geam babele sau mosnegii senili.Si de iti doresti sa deschizi the window repede s-ar cu gura pe tine – E curent domnule, inchide geamul!…si unii politicosi se conformeaza alti prefera sa miroase “parfumul” celor iesiti din tura de noapte sau mirosul de carne tocata aka salam de Sibiu:)

  2. exista in tara asta o frica teribila de curent. cred ca natiunea romana s-a nascut mai degraba intre doua ferestre deschide decat “la rascrucea dintre marile imperii”

  3. Piticule vezi ca erau la un moment dat un magazinas din asta prin Plaza Romania ! Insa nu mai stiu daca mai exista si acum !
    Insa am alta idee: Ia incerca sa strigi ca ai o bomba, sa vedem daca nu o sa ai aprte de un autobuz, doar pentru tine ! :)))))
    Andrei… 😉

  4. Îl ştiam pe un coleg mai ţăcănit de-al lui frate-meu care, la faze din astea, scotea din buzunar usturoi şi începea să mestece tacticos în autobuz. E o idee dar nu e fiabilă nici pentru tine, nici pentru cariera ta şi nici pentru relaţia cu prietena. Dar în mod sigur o să se deschidă un geam în autobuz.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: