home to blog Spovedeste-te azi

Spovedeste-te azi

Mai jos scriam ceva despre religie, sarbatori de paste si prostii de genul asta. Am uitat insa un mic amanunt, trebuie sa te spovedesti. Adica trebuie sa te duci la biserica, sa iei o fata pioasa si sa te rogi de preot sa iti ierte pacatele. Trebuie sa ii spui ca ai fumat, ca ai baut, ca ai injurat pe strada, ca ai scuipat guma pe jos, ca ai facut sex, anal si chiar cu 2 barbati in acelasi timp. Trebuie sa te duci sa spui toate astea. Iar preotul ala se va uita la tine si va zice, da fiul / fiica mea, Dumnezeu te iarta.

Dupa care o iei de la capat. Si e trendy nu?

spovedanie

short promo for an mb dragan project

19 thoughts on “Spovedeste-te azi

 1. Cui sa te spovedesti frate? Lu` popa? Pai asta e mai pacatos ca dracu`. Daca Dumnezeu tot te iarta ce rost are sa mergi la popa?

 2. parca ‘al de sus vede tot ce facem nu? care-i diferenta dintre o spovedanie in liniste, acasa, si una in fata unuia care e foarte posibil sa aiba mai multe pacate decat tine?

 3. E ok si cu spovedaniile online, dar daca mergi la biserica ai ocazia sa iti afisezi conversii si pot sa se uite babele si sa comenteze duduia cu care intrii de mana in Biserca.

  Asta e farmecul sarbatorilor…

 4. Tu Nu scrii despre religie, ci despre reprezentarea ei populara, poti spune maxim cate ceva despre cutume, obiceiuri si traditii religioase sau despre ce presupune ca manifestare biserica ortodoxa si ce se intampla la biserica istitutie si la cladirea biserica. Si faptul ca nu faci nicio distinctie ma enerveaza la culme si ma dezamageste. Nu esti un copil de 5 ani care sa se planga ca e dus de mana la molifta sau ca tre s pupe o icoana si i se face rau de la rujul de pe ea…

  E o kestie stiuta si fumata pervertirea din biserica ortodoxa, dezinteresul, indepartarea de divinitate din a) lipsa timpului si alte cauze interne
  b)din lehamitea care il apuca pe omul social cand stie ca la biserica e inghesuiala, ca isi poate arde parul cu lumanarea, va fi inghesuit si comentat de babe, ca nu vede in preot un duhovnic sau o persoana umana careia sa-i pese de el, ca va fi admonestat daca nu cade in genunchi desi nu are loc, ca va fi pus sub patrafir la spovedania sumara pe care e posibil s-o asculte alti 50 l coada, va primi aghiazma mare sau vin/ impartasanie in functie de gravitatea marturisirii, zilele de post si numarul viciilor si se va intoarce la cele lumesti.
  vei da un pomelnic de 40 de zile, adica vei plati 10 ron x 40 zile de rugaciune pe baza cuvintelor pe care le insiri pe o bucata de hartie, si… aia e, mergi mai departe.

  Chestiunea e ca nu te obliga nimeni… stii cum e cu dumnezeu, cu bserica, alegi sa te duci sau nu in functie de beneficiul pe care il intrevezi: liniste ca respecti o traditie, scapare de vina ca nu te-ai dus de un an, datorie, credinta sincera, cautare de raspunsuri, puteri, sperante, ajutor.
  Tu alegi daca vrei s participi la slujba de Inviere, unde si din ce motiv, luand in calcul ecuatia completa.

  Si daca te duci pt cutuma, nu mai iei in calcul calcatul in picioare, lupta pt intaietate in a “lua lumina”, lipsa de solemnitate a momentului, galagia etc …
  Pt ca-s ale oamenilor, nu ale lui Dumnezeu…
  You know what I mean?

 5. Buei, sa ma spovedesc la ce ?! La un om care are pacate mai multe ca mine?! Voi ati vazut/auzit ce porcarii fac popii astia..Mie una imi provoaca sila. Eu cred ca trebuie sa te spovedesti in fata lui Dzeu (un fel de-a spune) sa porti credinta in suflet si o poti face si in aer liber nu doar intr-o biserica. Intrebare intrebatoare…la fiecare altar gasesti cutia milei sa zic asa, unde se duc banii astia?! Voi ati vazut ce masini bengoase conduc calugaritele?! Mai greu sa punem mana si noi pe o astfel de masina…Nu ma credeti necredincioasa, cred in Dzeu dar ma rog la el nu la oameni si chipuri cioplite de mana oamenilor. Pfoai, suntem in vinerea mare somebody stop me 🙁

 6. Despre popi s-a scris mult în literatura noastră. Despre Creangă se ştie mai puşin că el a ajuns popă, visul maei lui, dar a fost dat afară din parohiat deoarece a tras cu puşca în nişte ciori plasate prost pe turla bisericii. Şi să nu uităm că folclorul românesc are un proveerb despre popi : “Să nu faci ce face popa, să faci ce zice popa.”

 7. Asta cu popa este ca emisinile tv iarta-ma, de ex daca tu certatu cu nevasta trebuie sa spui sa trimiti pe altvineva sa spui ca ai gresit, sa sa te ierte ?
  Un om nu are puterea sa ierta pacatele.

 8. Cum pot sa caut sa gasesc sa ma pot spovedi si eu online???
  Am cautat foarte mult pe internet dar nu am gasit.E interesanta o spovedanie online in mod sigur.Astept un raspuns…

 9. am 50 de ani si nu m-am spovedit niciodata ca imi este rusine de preot ca am facut prea multe pacate dar astazi ma spovedesc voua.Am facut incest cu tatal si fratele meu cu finul meu cu nepotul meu cu nepotul sotului meu cu varul meu si am curvit cu multi altii. am mintit am furat am injurat pe d-zeu si pe toti sfintii si biserica am blestemat am facut avorturi mie si altor femei si ficei mele.Nici nu stiu cate alte pacate urate si scarboase am mai facut cum sa ma duc la preot sa spun toate acestea cind mi-e scarba mie de ce am facut eu cu ani in urma.Acum regret din suflet dar este prea tarziu nu pot sa sterg cu buretele greselile de care ma fac vinovata canu ma pot ierta nici eu pentru toate acestea.Imi cer iertare ca v-am stricat ziua cu spovedania pacatelor mele si daca este cineva cu suflet curat sa se roage la d-zeu pentru mine sa ma ierte.As dori sa vada cat mai multa lume spovedania mea ca pe viitor sa nu faca nimeni ca mine ca mult va regreta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.