home to blog Spovedeste-te azi

Spovedeste-te azi

Mai jos scriam ceva despre religie, sarbatori de paste si prostii de genul asta. Am uitat insa un mic amanunt, trebuie sa te spovedesti. Adica trebuie sa te duci la biserica, sa iei o fata pioasa si sa te rogi de preot sa iti ierte pacatele. Trebuie sa ii spui ca ai fumat, ca ai baut, ca ai injurat pe strada, ca ai scuipat guma pe jos, ca ai facut sex, anal si chiar cu 2 barbati in acelasi timp. Trebuie sa te duci sa spui toate astea. Iar preotul ala se va uita la tine si va zice, da fiul / fiica mea, Dumnezeu te iarta.

Dupa care o iei de la capat. Si e trendy nu?

spovedanie

short promo for an mb dragan project

19 thoughts on “Spovedeste-te azi

 1. Ce faci frate pui lumea sa se spovedeasca la tine si nu sti ca spovedaniile se tin secrete ? niciodata o spovedanie nu este facuta publica asa ca fa ceva in sensul asta .Am sa te mai vizitez sa vad ce masuri ai luat.SALUT

 2. Oamenii prosti tot prosti or sa ramana toata viata, doar pana in momentul cand vor dori sa-si deschida ochii!! Informati-va , ce naiba, doar suntem in secolul informatiei, al internetului, al vitezei etc.
  Daca nu stii de ce vorbitii prostii? De ce ganditi in halu asta!!!!!
  In cazul in care nu stiati preotul este un om , deci face sau poate sa faca toate pacatele, dar el este persoana prin care Dumnezeu lucreaza, prin sfintele taine! De ce el, pentru ca el insusi si-a ales aceasta viata si a vrut sa indeplineasca o parte din voia lui Dumnezeu, luand asupra sa o mare povara.
  Informati-va voi mai mult ca nu am timp sa va zic totul…
  Si chestia aia cu : “Dumnezeu vede si stie tot” . Alooooooooooooo fratilor , da cine va credeti? Dumnezeu bineinteles ca stie si vede tot , da el nu se baga in viata ta; de aia ti-a dat vointa, posibilitate sa legi intre a face bine sau rau. El a lasat prin Fiul Sau , Iisus Hristos toata invatatura dupa care sa ne ghidam, da daca mai sunt si unii care nu vor sa o ia in seama, e alegerea lor; cum am zis mai sus, a dat omului libertatea de a alege; deci… daca nu vrei sa te spovedesti , e alegerea ta , da tine minte ce zic eu acuma : Nu cumva sa zici da de ce Doamne nu mi-ai dat posobilitatea sa ma spovedesc si eu, de ce nu am putut sa-mi misc fundu pana la Biserica si sa-i zic preotului ala, pacatos cum e el, ceea ce ma doare pe mine? Nu cumva sa-ti para rau…. ca oricum tot tu o sa ai de suferit….ce tot atata vorba;
  E simplu , fa macar ce spun Sfintii Parinti si Domnul nostru Iisus Hristos, care au fost oameni si au trait pe pamant si care nu degeaba au fost ei ucisi. Macar pe ei luatii in seama! daca pe Dumnezeu nu vreti sa-l ascultati!
  Doamne ajuta!

 3. am uitat sa zic ceva… am observat ca zice cineva mai sus :

  “Intrebare intrebatoare…la fiecare altar gasesti cutia milei sa zic asa, unde se duc banii astia?! Voi ati vazut ce masini bengoase conduc calugaritele?! Mai greu sa punem mana si noi pe o astfel de masina…Nu ma credeti necredincioasa, cred in Dzeu dar ma rog la el nu la oameni si chipuri cioplite de mana oamenilor.”

  Ma omule daca vrei dai bani la Biserica daca nu , nu dai si gata , ce te plangi de lucruri de nimic? Ce te doare pe tine capu ce fac preotii cu banii sau Biserica? ca ..ce tu n-ai face la fel sau cum..? E problema lor, ca doar este un Dumnezeu sau ai uitat, ca ziceai ca tu crezi in Dumnezeu. Orice in viata se plateste, sa nu uiti asta ; mai devreme sau mai tarziu vei plati pentru ceeai ce ai facut! Lasa-i sa-si cumpere masini, case si tot ce vor, ca doar ei or sa raspunda in fata lui Dumnezeu, nu tu! deci daca tu vrei sa fii un cresti cu adevarat , crede si nu judeca! cere lui Dumnezeu de ceea ce ai nevoie si el iti va da, nu cauta la lucruri si bunurile omenesti ca nai sa gasesti nimic la ele.
  Si nu mai zi ca: “cred in Dumnezeu dar ma rog la el nu la oameni si chipuri cioplite de mana oamenilor” ca nu stii ce spui; daca te spovedesti la un preot nu inseamna ca tu ai treaba in mod exclusiv cu acel preot, ci cu Dumnezeu, tu Lui ii spui toate pacatele; (da, na! mintea omeneasca doar atat poate gandi…ce sa-i faci!?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.