home to blog Speed Taxi in final pe Windows Phone

Speed Taxi in final pe Windows Phone

Cred ca asta e prima aplicatie romaneasca care exista in toate sistemele de operare pentru smartphone. Speed Taxi e disponibil pentru IOS, Android si Windows. Pentru Windows incepand din week-end. Poate fi gasita in market si functioneaza exemplar.

892773_10151614387706204_869835179_o

Mai ramane sa scoata o aplicatie de acest gen si pentru Blackberry 10 si au rezolvat tot. Oricum din cate stiu in momentele de varf aplicatia priemste mai multe comenzi decat dispeceratul telefonic. Asa incat, dragi taximetristi  luati-va smartphone-uri ca sa aveti clienti.

8 thoughts on “Speed Taxi in final pe Windows Phone

 1. Clevertaxi a fost prima aplicatie de taxi facuta in romania si ii in market cred ca de vreo 2 luni cel putin

 2. Cateva lamuriri …
  Speed Taxi este prima firma de taximetrie din Bucuresti (si din Romania) care a introdus aplicatia pe smartphone: Android si iPhone. Acum s-a lansat si aplicatia pt Windows, dezvoltata intern. Dupa cum scria ziarul Capital intr-un amplu articol despre taximetrie, Speed Taxi este lider detasat in privinta comenzilor de pe smartphone, motivand si prin faptul ca a fost prima pe piata.
  Tot Speed Taxi introducea in 2007 pentru prima oara, comenzile online.

 3. Usor usor windows phone avanseaza si market ul lor se umple de aplicatii. Cred ca viitorul meu telefon o sa fie unul cu windows phone.

 4. Aplicatiile lor sunt, intr-adevar, foarte utile si apreciate. Pacat insa cu personalul care lucreaza acolo…

  Soferii Speed Taxi fura, iar dispeceratul si conducerea nici macar nu ajuta in vreun fel la rezolvarea reclamatiilor.

  Mi-a fost furat telefonul si apoi soferul mi-a cerut bani sa mi-l returneze. M-au amanat si pasat de la unul la altul, nici macar nu au raspuns la reclamatia pusa la ei pe site…

  Si nu sunt singurul in situatia asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: