home fotoblog Spectacole in Cismigiu

Spectacole in Cismigiu

Am fost ieri, total intamplator prin Cismigiu, am vazut aceeasi pasi pe care i-a vazut Gramos si am mers dupa ei. Din pacate se pierd pe undeva pe alei … nu se mai vad si nici n-au mai aparut. In schimb, ma astept sa fi dus spre foisorul unde canta fanfara. Eh … m-am tot invartit si plimbat, pana cand am dat de un autobuz in mijlocul parcului. Am zis ca … ii fac poze si il dau in vileag. Apoi am vazut ca era cu numere de Bulgaria. Noi parca n-am intrat cu autobuzul in mijlocul parcului in Bulgaria.

Ma rog, in foisorul ala unde se mai intampla sa fie fanfara, s-a asezat orchesta asta din Bulgaria. N-am inteles de unde ce si cum prea exact, pentru ca n-am prins de la inceput. Dar, am facut doua video-uri … spre oftica Gramosilor cred.
Pentru voi, o melodie bulgareasca cantata de fetele bulgaroaice ziua la pranz stand in poarta (asta a fost traducerea, ca n-am auzit partea in engleza).


Simfonie.

In rest poze, se vad la mine pe flickr.

E interesant sa mergi prin parc … din cand in cand, in timpul saptamanii si sa te trezesti cu un concert ad-hoc, insa … e dezamagitor faptul ca lucrurile astea nu sunt promovate. N-am intrebat si nici nu stiu daca vor mai reveni si astazi sau nu.

8 thoughts on “Spectacole in Cismigiu

  1. Cismigiul, ne e exagerat de mare..de fapt..e chiar mic..in 5 minute il strabati….herastraul e ceva ma mare, da cu baietii astia jmecheri, in cativa ani n-o sa mai existe 😐

  2. Hmmm,… ne stii asa ofticosi, domnu’ Piticus? 🙂

    In alta ordine de idei, la noi a lasat cineva un mesaj in care zicea ca a ajuns pana la capatul urmelor si duceau la o reclama, dar n-a vrut sa spuna despre ce reclama e vorba.

    p.s. Azi-dimineata am scris un mesaj care arata cam la fel ca si asta, dar s-a ratacit. Zeii nu ne iubesc azi. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: