10 thoughts on “Specialistii in parcari

 1. Partea buna este ca nu sunt multe masini cu care poti pleca pe roti dupa asa ceva. Iar daca era X6, probabil trecea peste si putea sa dispara mai repede. 😀

 2. Probabil persoana de la volan s-a impacientat de distanta mica pana la masinile din fata si a confundat frana cu acceleratia cana a vrut sa opreasca. Se vede cum accelereaza exact cand ar trebui sa franeze. Probabil o femeie care nu a mai condus jeep sau un incepator.

  S-a urcat asa nu fiindca e X5, ci din doua motive:
  – acele bucati albe de beton au ridicat masina putin botul masinii
  – X5-ul avea scut de protectie care a functionat ca un snowboard riticand autovehiculul cand a intalnit un obstacol.

 3. O astfel de doamna cu X5 s-a urcat asa frumusel si pe masina mea, parcata la Casa Presei, a lasat o carte de vizita baietilor care au vazut tot incidentul si a plecat la intalnire, se grabea. Ulterior, cand m-au chemat din redactie si m-am intalnit jos cu doamna, mi-a spus ca nu ea a facut asta (ce-i drept, X5-ul ei nu avea nicio urma), iar politia i-a dat dreptate ..tot ei:) asa, romaneste..pana la proba contrarie, doamna e nevinovata , mi s-a zis, dar o puteti da in judecata :))) desigur, multumesc frumos, imbecililor!

 4. Proasta asta era o “paki” din Toronto de 60 si un pic de ani. Au prins-o sapt trecuta politaii. Gagica a spus ca ea a vrut sa apase frana dar din greseala a apasat accelaratia si s-a speriata asa de taRE incat a plecvat de acolo. Prosti sunt indienii astia la condus aici. Ii bat pe asiatici la prostie in trafic.

 5. jiji, indienii ii bat pe asiatici? hai ca esti tare. pune mana pe un atlas si vezi pe ce continent e india. (ps: paki inseamna din pakistan, nu din india)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.