home to blog Spammeri si in blogosfera

Spammeri si in blogosfera

Din ciclul, mi-am facut blog, cum atrag vizitatori, hai sa dau mailuri tuturor, ca poate poate vine cineva. Si ce ii ofer pe blog? Nimic, de ce sa ii ofer ceva omului daca tot i-am dat spam si l-am atras pe  pagina mea de ce ar trebui sa gaseasca ceva acolo?

Nu-i asa ca e mai bine sa facem spam si sa producem loganuri de 6 mii, facute din topor? Las ca merge si asa nu? De ce sa facem ceva ?

Si cine naiba e blogosfera aia de se numeste asa mailul.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Spammeri si in blogosfera

  1. de ce sunt astia noi asa disperati dupa trafic si cititori nu inteleg? si eu sunt nou in treaba asta,dar nu-mi fac probleme de genul “vai a mai intrat cineva pe blog,vreun comment ceva”.nu frate.nu asta e motivul principal pentru care ti-ai facut blog…

  2. Ma cand va aud pe toti ca va cum va laudati ca nu va intereseaza traficul, dar atunci daca nu va intereseaza de ce scrieti? De ce sa va complicati sa va faceti bloguri si sa postati jde mii de filmulete de pe youtube? Poti foarte bine sa iti faci bookmark in browser daca vrei sa le revezi. De ce sa lasi comentariile active daca oricum nu te intereseaza cand comenteaza cineva? Inevitabil cand iti faci blog vrei trafic, problema e pentru ce vrei acel trafic: pentru a atrage reclame si implicit bani, sau pentru a transmite anumite idei. Atat, asta e singurul dubiu, in rest toti vrem trafic, si ala care afirma ca nu vrea trafic e ipocrit.
    Individul din mail vrea trafic pentru bani, deoarece cu ajutorul spamului va atrage vizitatori temporari (acum sa fim seriosi ca si din cei care au vizualizat articolul cativa tot s-au dus de curiozitate), iar tipul va prezenta acest trafic unei compani de publicitate si va scoate niste bani, chiar daca 99% dintre cei care au intrat probabil nu se vor mai intoarce, dar compania nu stie asta.

  3. Probabil a citit un articol printre randuri in care scrie despre bloggerii care castiga cateva sute / mii de euro pe luna si a zis ca a gasit mina de aur.

  4. Nu pot sa ma abtin sa nu urlu sus si tare ce idiotic, enervant, retardat si toate cele este termenul de “blogosfera”. Weblogul a fost o inventie foarte frumoasa si romantica. Apoi numele i-a fost prescurtat si a devenit blogul idiotic de care se agata toti cu disperare, poate poate vor iesi din anonimat. Care blog, cand se inmulteste, parazitar, ocupand inutil spatiu de stocare, timp de procesor, largime de banda, da nastere blogosferei. Welcome to idiocracy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.