home to blog Spam cu bombe nucleare

Spam cu bombe nucleare

Au aparut mesaje pe messenger, care anunta faptul ca:

un al doilea reactor nuclear a explodat la o atomocentrala in Cecenia dupa ce primul a explodat saptamana trecuta. Stirea este tinuta sub tacere de autoritati, dupa bunul obicei (vezi Cernobal care s-a anuntat dupa 2 saptamani). Date fiind directia vantului trebuie sa se evite cat mai mult deplasarea in aer liber, sa se evite in TOTALITATE ploaia, a nu se consuma verdeturi sau apa de la chiuveta. Da mai departe la cunostiinte, mai ales cei cu copii mici sau FEMEI INSARCINATE. Noi am fost anuntati in cadrul companiei dintr-o sursa considerata 99.99999% sigura. Repet, nu este o gluma

Chestia asta e luata in mare parte de aici. Probabil de asemenea si din cauza faptului ca situl arata data in care suntem azi. Ceea ce nu e asa de greu de vazut. Insa. Nici pagina aia nu specifica sursa. In schimb explozia aia despre care vorbeste situl ala, este din 2005 si a fost o explozie minora. Informatie confirmata de catre surse oficiale.
In alta ordine de idei Cecenia nu are arsenal nuclear, mai ales centrala nucleara. Deci … nu va paranoizati aiurea, suntem ok. Si … stiti doar, au fost turcii, tatarii si comunistii peste noi. Nu murim noi asa de usor.

Update: CNCAN a luat si el atitudine aici.

16 thoughts on “Spam cu bombe nucleare

  1. Exact … cu centrala asta de la belene…ma baga in boala…pana la urma stiti ce fac imi iau pasaportul si plec din tara asta de cacat…bfata prieteni…concetateni :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.