home to blog Spala-ma!

Spala-ma!

Eu sunt profund mirat de cele ce mi se intampla in calitate de blogger. Mi-am luat masina si m-am laudat cu asta, n-am pus nici o poza cu numarul masinii pe blog, in ziua in care am luat-o cineva mi-a comentat pe blog spunandu-mi ca m-a vazut in oras cum urmaream un Lexus.
De cateva zile de cand am fost la mare am masina prafuita, eh azi m-am trezit cu un mesaj pe parbriz: “spala-ma!” Partea draguta e ca pe langa mine mai sunt masini si mai murdare, deci a fost cu directie.

Asa ca diseara ma conformez, la 12 ma duc la OMV langa Phoenicia sa spal masina, ma intalnesc cu Dan Berte si daca mai vrea cineva sa vina.  Pentru ca wikendul asta e frumos dati-mi idei unde sa mergem la munte 🙂

11 thoughts on “Spala-ma!

 1. Intr-adevar, daca ar zgaria cineva “spala-ma”, s-ar lua mai greu :))
  Pe de alta parte, acel cuvant denota intentii bune…
  Putea sa scrie in fiecare zi:
  3
  2
  1
  Puf! Nu mai e masina in parcare! 🙂

 2. deci… la OMV e nasol vorba lui Monciu, nu shtiu ce sa zic de spalare, ca eu mi-am spalat acu 2 zile masina la OMV (programul 2, ala cu spuma cu de toate, dar fara wax), totusi… de adoua zi (de ieri) imi sta senzorul de portbagaj pe “deschis”… si cateodata la o curba mai usoara, la o trepidatie clipeste. :)… crezi ca a dat cu apa unde nu trebe mashinaria aia austriaca?

  piticule, ce masina ti-ai luat?

 3. Tare chestia cu dan sa ii dea lui Dan un Dolar da ce eu sint prost sa ii dau lui Dan un dolar asa pe dageaba?
  asta e cersetorie moderna! lol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.