home to blog Sondaj: scapa in libertate?

Sondaj: scapa in libertate?

Soferul care a omorat o persoana pe trotuar la Timisoara a facut recurs si vrea sa fie cercetat in libertate.

Pentru ca stim cum se lucreaza la noi, cum se desfasoara cercetarile, mai mult la cum se intampla cu oamenii cu bani, se naste urmatoarea intrebare.

[poll=12]

Si astfel aflu si eu care e speranta voastra de viata.

Update: ramane in arest. Ce dragut, cati au votat ca va ramane in libertate 😉 Oare ce presiuni se fac ca sa ramana asta in arest?

10 thoughts on “Sondaj: scapa in libertate?

 1. Păi nu ai văzut ce maşină are băiatul?Bineînţeles că îşi permite să-i “binecuvânteze” şi pe judecători.Dar mai rău mă tem că se va trage concluzia c tânărul ucis i-a accidentat bolidul.

 2. Da, “o masina, in timp ce rula cu viteza mare pe trotuar, a fost calcata de un pieton, care nu a supravietuit”. Oricum soferu` ala daca era om cu bun simt, pleca de mult in Brazilia

 3. Pingback: Doru Moraru
 4. Beton articolul de pe realitatea.net
  Sa imi explice si mie cineva cum e omorul asta din culpa, ca nu ma prind.. ahaha.

 5. Desi are cazierul curat, antedecente are destule… Timisorenii o stiu!
  Este considerat un pericol de aceea ramane inchis deocamdata. Interese in dezavatanjul lui cu siguranta nu sunt… Eventual invers

 6. Îl ţin închis şi se anunţă asta cu surle şi trâmbiţe ca să-l poată scoate de acolo odată cu un alt scandal mediatizat, dar pe alta temă, şi care va trimite situaţia lui in “surdină”. În cel mai nefericit caz va lua suspendare.

 7. nu e timpul pierdut stai calm asteapta sa mai treaca timpul ca sa uite presa cazul si lumea 😉 si o sa scape f f ieftin ai incredere in justitia romana :)))
  =))))))

 8. Care este diferenta dintre judecarea in libertate si cea in arest? Merita un sondaj pe tema asta? Putem sa continuam cu alte subiecte, la fel de interesante, daca va mai conduce aceeasi masina dupa proces, daca isi va cumpara bicicleta … etc. Stie cineva cine este personajul? Conteaza?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: