home to blog Sondaj la metrou

Sondaj la metrou

Ieri am vazut ca la metrou se efectueaza un sondaj. Iar Metrorex ii ruga pe oameni sa colaboreze cu angajatii care fac sondajele astea. Si tot ieri am prins un baiat din asta in statie, i-am luat o foaie de sondaj si am completat-o repede pana cand a venit metroul. La ce intrebari va invita metrorex sa raspundeti, vedeti mai jos:

WP_20131022_006WP_20131022_007

Eu acum nu-mi dau seama daca Metrorex nu poate sti automat cum calatoresc oamenii prin metrou si se tot intreaba care linii sunt mai aglomerate. De asemenea nu-mi dau seama de ce nu pot sa stie de unde isi cumpara oamenii cartele de metrou. Apropo, sper ca folositi si voi automatele respective. Doar pentru simplul motiv ca nu mai interactionezi cu tanti aia atipica de la casierie si vorbesti cu o masina impersonala care nu iti raspunde in scarba sau ciudat.

Si in a doua poza, eu nu inteleg cum trebuie sa apreciem confortul din metrouri si statii. Pe langa asta, sper ca le va spune cineva sa gaseasca o solutie de aerisire. Nu de alta, dar e irespirabil in continuare aerul de la metrou. Cel putin inainte se simtea mirosul ala de sulf si de subteran nasol de Bucuresti. Acum e un miros imbacsit.

Voi sunteti multumiti de calatoriile de la metrou?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Sondaj la metrou

      1. Stiu! Ar trebui sa faca un sondaj sa vada cati oameni au intampinat probleme cu incredibilele cititoare de la UTI! Cati au luat amenzi, ca si mine, degeaba!

  1. Ai dreptate ! Propun sa montrze niste air-freshner prin vagoane si statii.Daca sunt prea scumpe se pot folosi betisoare parfumate sau se poate face aromoterapie.#numazic

      1. Reincarcarea abonamentului sau a portofelului electronic. N-am mai platit nimic la caserie sau automat la metro de mai bine de un an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: