Somn

Mi-e dor de somn.

Mi-e dor sa dorm stiind ca maine nu se va intampla nimic, stiind ca nu imi va suna telefonu, chiar daca nu-l trec pe silent. Mi-e dor sa adorm linistit, fara ca sa ma gandesc si sa imi fac 50 de mii de planuri de atac sau de orgranigrame a 2-a zi.

Sau, as prefera sa fiu android.
Asta ca sa nu mai fie nevoie sa dorm, ci doar sa imi bag mufa de alimentare … si sa se reincarce automat toate bateriile, in timp ce eu ma joc sau mai fac ceva pe net, sau pentru net.

Dar … pana atunci ma duc sa rup o ora de somn pe maxi taxi … in drum spre munca … si  sa o iau de la capat 🙂

Mai am 65% baterie pe laptop. Eu ? Nush cata … 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Somn

  1. asa Anca … [entru ca sunt 100% sigur ca tu esti singurl motiv care il mai tine pe zapacitul asta in picioare … pacat ca nu au toti atat noroc … anyway …cristi … eu ti-am zis de mult sa te mai potolesti si sa o lasi mai moale dar nu ai vrut sa ma asculti … poate acum …. s-a gasit cineva pe care sa asculti 🙂 si sa faca “miauuuu” 🙂

  2. ma … tu nu shtii cum am facut reteaua in redactie si cat am baut atunci si cum am plecat in 4 labe acasa totzi 😉 da vezi … n-a fost nici o problema … ehhhe … cate se pot face pe aici 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: