home to blog Soferi exemplari

Soferi exemplari

De ce accidente ca astea nu schimba nimic in conduita rutiera? De ce in urma unui astfel de accident apare un radar care sta pe Lascar Catargiu exact atunci cand e foarte aglomerat iar strada aia impracticabila, iar noaptea cand e raliu in tot Bucurestiul nimeni nu amendeaza nimic.

Mie-mi place sa conduc noaptea prin Bucuresti, mai fac o liniuta, conduc relaxat, mai filmez una, alta. Pacat ca nu prinde camera prea bine detaliile, dar distractia e misto. Mai ales cand vezi masini ale unor copii de bani gata cum dau rateuri ca nu sunt manevrate corect.

7 thoughts on “Soferi exemplari

  1. Mare noroc ca nu era niciun pieton pe acel refugiu. As adapta o zicala pentru a raspunde la intrebarile din postul tau: Politia se face ca isi face treaba asa cum multi dintre noi ne facem ca sofam.

  2. Noaptea e realiu facut de cei cu bani, de copii oamenilor bogati. Ei, politistii n-au cum sa-i amendeze ca sunt in diverse relatii cu parintii lor.

  3. Si-au mai facut astia de la realitatea un blog si ai uitat sa anunti ? BTW , cand incepi o propozitie cu “De ce…” nu o termini cu punct. In aceeasi propozitie ai mai scris o aberatie, iar si iar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.