home to blog Social Media Summit Iasi

Social Media Summit Iasi

Orasul arata la fel ca acum 14 ani cand am fost ultima data aici. Doar ceva strazi mai largi, ca de aia s-a facut Metro. Am inteles ca studentii sunt atat de multi, cat locuitori ai Iasului au ramas aici.

Despre ce am vorbit vedeti aici.

 

Multumesc Haotik pentru wireless

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

18 thoughts on “Social Media Summit Iasi

  1. Intervin aici ca sa mediez cumva situatia. Orasul arata cum arata: in unele parti mai nasol, in unele mai bine. Metro este intr-adevar in Valea Lupului, asa cum este si complexul Era. Motivul este ca onorabilii din Consiliul Local le-au cerut prea multi bani pentru a construi acolo iar acestia au plecat unde era mai ieftin. Logic, nu? Si nu doar ei, Caremil – Dacia si multe alte afaceri. Administration FAIL all the way.
    Vorbesti despre Canta… Cantra/Silvestru este soseaua de centura cu linii de tramvai pe mijloc care trece prin milocul orasului si, pe langa calea ferata, separa orasul in doua. Sa mai spun ca pentru a ajunge dintr-o parte in cealalta a orasului nu ai decat 2, maxim 3 optiuni?!
    Acu` 3 ani era praf si nu vroia nimeni sa o repare. Primaria zicea ca e sosea de centura si sa o repare Ministerul Transporturilor, Ministerul zicea ca are linii de tramvai si trece prin mijlocul orasului si sa o repare Primaria. Cum “stimabilul” pesedist Nichita nu a facut-o, i-a dat bani Guvernul iar Boc nu a pierdut ocazia sa-i dea o scatoalca lui Gigi atunci cand a fost sedinta de Guvern la Iasi, zicandu-i: “Poftim nea Gigi, ca v-am mai facut un bulevard, inafara de Copou!”
    Frumos, frumos dar cu o floare…sau 3 trandafiri, ca sa fiu rau, nu se face NICIODATA primavara.

    Cius!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.