home to blog Social media summit Iasi 2011

Social media summit Iasi 2011

Vineri ajung la Iasi la Social media summit, un eveniment organizat de revista BIZ. Pentru ca la evenimentul de la Cluj am fost placut impresionat si am cunoscut o groaza de lume, voi face acelasi lucru si la Iasi. Vreau sa cunosc cat mai multa lume, sa vorbesc cu voi, sa aud ce faceti pe internet, cum si ce va doriti de la internetul romanesc.

La Iasi voi avea si o scurta prezentare, de fapt cea mai grea cred, in a doua conferinta a zilei: Social Media pentru afaceri. Cu alte cuvinte cum sa faci afaceri cu social media si prin social media. Si asta alaturi de nume mari: Manafu, Bobby, Alexandra Sanduleasa.

Si acum vin intrebarile. Cat faci de la Bucuresti pana la Iasi cu masina? Am inteles ca pana la Chisinau se fac vreo 4 ore. Si unde sunt radarele?

13 thoughts on “Social media summit Iasi 2011

 1. Radare sunt peste tot pe drumul ala. Eu merg destul de des pe o bucata din el, adica pana la Focsani. Nu exista sa nu fie 4-5 radare. Se circula foarte repede pe acolo, asa ca ai grija.

  I-ati man si tu o statie CB pe masina si nu mai ai problema radarelor.

  1. Merita man, am dat pe ea 4 milioane (cu totul). Stii de cate ori m-a scutit de amenzi? 🙂 Nici eu nu fac tara in lung si-n lat dar cand plec la drum e o placere.

 2. de la Bucuresti la Iasi faci aprox 5 ore si jumatate chiar 6 ore. Depinde de trafic. Drumul e bun. Cat despre numarul de radare, cred ca E85 e cel mai impanzit drum cu radare (o alta varianta putin mai scurta de drum ar fi pe la tecuci, barlad, vaslui , iasi). Acum, la fel, depinde de ora la care pleci (una e sa pleci la 9 dimineata si sa intalnesti 10 radare alta e sa pleci la 1 dimineata si sa dai poate de un singur radar ratacit). In rest drum bun!

   1. pai sunt putin peste 400 km. trebuie sa ai o medie de cel putin 100 km/h ca sa ajungi in 4 ore. e greu sa faci media asta pana la Iasi. eu zic ca faci cam 5 ore jumatate.

 3. Eu merg pe e85 pina la bacau cam des si cunosc destul de bine traseul. Nu am luat nici un radar pina acum desi unde e loc merg destul de tare. Insa in localitati nu depasesc 10km/h peste legal. Sunt mari sanse sa fie radar in localitati, insa de fiecare data am fost avertizat de cei din sens opus. Sunt si citeva zone tricky, gen nu vezi indicatorul de limita de viteza pt ca e pus prost si in capat sta politia 🙂
  5-6 ore pina la iasi este ok. Eu fac 3-4 pina la Bacau, dar depinde cit de repede merg.
  Nu o lua prin alte parti, E85 este foarte ok, fara gropi.

 4. http://bit.ly/gtPZBb

  Recomand drumul prin Bacau pentru ca e mult mai bun.
  Legat de radare, cum spune si criserb (pentru ca si eu fac traseul asta, dar doar pana in Focsani), gasesti cam 4-5 care se plimba. Stationare am vazut doar prin localitati.

 5. Intr-adevar, cea mai buna varianta de a ajunge de la Bucuresti la Iasi e sa alegi drumul E85 pana la Bacau sau pana la Roman. Radare ai sigur la Cosereni, inainte de Urziceni, unde e unul fix. Apoi de regula mai stau pe langa Buzau. Dar te atentionez sa ai grija mare pentru ca sunt multi nebuni pe drumul asta si in special intre Rm.Sarat si Buzau se produc o gramada de accidente nasoale. Bafta multa si drum bun…

 6. Nu prea faci tu 4-5 ore pana la Iasi. Daca o iei spre Vaslui – Iasi, de la Tecuci spre Barlad numai sate ai si mai mult de 50 nu prea poti sa ii dai ( sigur ai radar acolo). Din Vaslui spre Iasi ai cel putin 2 radare. Unul la iesire din Vaslui si unul la intrare in Iasi ( asta e o camera fixa, exact cu cobori dealul Bucium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.