home to blog So what’s with google wave?

So what’s with google wave?

Am primit invitatie la Google Wave, multumesc frumos (vrei link?).
Am intrat, m-am trezit singur … si am zis, aha.

wave

Da. google wave e un tool foarte misto de vorbit cu colegii de la birou, astfel incat sa nu mai tipam unii la altii si sa putem discuta chestii fara sa ne luam ochii din calculator. E un fel de alternativa la reply all pentru mailuri. Ar putea fi un tool de dezvoltare, dar si de arhivare al chestiilor facute in interiorul unei companii.

Brrr, cum eu sunt mai conspirationist asa, ma gandesc cat de frumos se aplica chestia asta corporate. Da frate, google api self hosted, angajatul vine si foloseste numai tool-ul asta. Lumea va folosi numai google si vom depinde numai de ei. Oh si ce frumos va folosi asta in toate scenariile de globalizare.

In alta ordine de idei e important ca google sa bata celelalte tool-uri de project management integrand wave cu restul aplicatiilor lor, iar apoi sa treaca in offline anuntand pe telefon, sincronizare cu calendarul de intalniri si wave-uri care n-au raspuns.

11 thoughts on “So what’s with google wave?

 1. da, deea, insa trebuie ca si restul oamenilor cu care vrei sa colaborezi sa-l foloseasca.
  e de ajuns ca unul sa nu faca asta si s-a dus munca.

  anyway NU am invitatii.

 2. piticule, mai documenteaza-te un pic, mai joaca-te cu el, ca nu e un simplu mess, e mai mult de atat. Si schimba paradigma un pic, trebuie sa te adaptezi la noul mod de lucru colaborativ. Ma rog, acum nu sunt destui utilziatori, dar or sa fie. pana una alta, ia baga matale in casuta aia de search “with:public title:romania” sau “with:public tag:romania” si o sa gasesti niste valuri publice pe unde ne-am jucat si noi.

  partea frumoasa este cand gasesti pe cineva care este online in acelasi timp cu tine.

 3. Eu am o intrebare pentru tine. Ce versiune de W7 ai ? Cati bani ai dat pe ea? Mie mie se par niste preturi nesimtit de mari.

 4. Din ce tin minte in prezentarea de la wave a anuntat ca este open source.
  Ce inseamna asta?
  Dupa ce se va lansa serviciul orice corporatie va putea sa instaleze softul pe sistemul lor astfel incat nu va depinde de google.
  Cu toate ca va exista interconectivitatea retelelor!
  Exemplu: eu vreau sa il invit pe gigi care are google wave…. se va poate sa vada ce scriu eu.
  Dar in sine Wave va deveni un protocol… ceva care va putea fi folosit de oricine pe servertul lui fara sa aiba treaba cu Google.
  E posibil sa ma insel dar parca asa anunta in prezentarea aia de 80 de minute!

 5. sorry to burst your bubble, dar soft-ul de la aol (america online) face tot ce face wave, and better si plus de asta o face de ~15 ani, asa ca nu vad unde e inovatia in google wave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.