home to blog SMURD si Vodafone

SMURD si Vodafone

Vodafone e unul din principalii suporteri ai SMURD. Pentru aceasta ei au tot investit in serviciul medical de urgenta si ii asigura comunicatiile, localizarea si mare parte din infrastructura de transmisie de date. Vineri au anuntat ca 100 de ambulante SMURD vor fi dotate cu echipamente video care permit paramedicilor să transmită imagini video prin rețeaua Vodafone, pentru a ușura diagnosticarea și intervenția pentru salvarea pacienților.

Sistemul de telemedicina este instalat in premiera in Europa de catre Vodafone pe ambulantele SMURD. Si clipul de mai jos doar te face sa ai si mai mare incredere in sistemul de ajutor medical de urgenta romanesc.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “SMURD si Vodafone

  1. Pentru a castiga increderea clientilor actuali si potentialilor clienti te asociezi cu o organizatie, institutie, care beneficiaza de un grad mare de incredere.

  2. Va rog sa imi spuneti si mie de unde e cantecul (de fapt cine il canta aici, ca nici Johnny Cash nu e…:( )

  3. E o chestie interesanta si cu telemedicina asta.Insa am o dilema ,daca e vorba de un caz la care se trimite la un pasient cu o probleme medicala majora echipaj cu paramedici de romania unde sa zicem trebuie crescuta tensiunea,medicul din spital vede pe ecran starea pacientului si indica solutie perfuzabila , ccccine va monta acea perfuzie de care depinde viata pacientuli? paramedicii nostrii nu au competenta pt asa ceva .Atunci la ce folos telemedicina?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: