home to blog Smiley – Preocupat cu gura ta

Smiley – Preocupat cu gura ta

Videoclip lansat prima data pe www.radio21.ro 🙂

Si acum cum sa ma gandesc sa fac oamenii sa inteleaga ca din moment ce au facut o chestie publica nu pot sa o mai numeasca exclusivitate?
De altfel un videoclip ce-l asteptam de cand s-a lansat melodia.

36 thoughts on “Smiley – Preocupat cu gura ta

 1. Vizitandu-te am aflat ca Smiley canta si solo.Am cam ramas in urma cu noutatile.Mie imi placea trupa Simplu cu Smiley.

 2. Cine e Smiley?! Asta nu era prietenul lui Stefan Banica Jr ?! Titlul piesei e destul de lame, menit parca sa fie fredonat de cocalari cat stau la coada la shaorma..

 3. @bancheru: Pai daca si in vocea inregistrata se simt falsurile, mai ales la notele joase? zi si tu!
  De acord, e unul din baietii buni ai muzicii romanesti, dar asta pentru ca isi completeaza talentele… Ca voce, lasa de dorit. Asta e! Ce e asa de greu de acceptat.
  Si eu as fi vrut sa aiba o voce senzationala si sa fie astfel un succes international chiar, dar daca nu e, nu e si gata.
  Fanii normal ca au impresia ca e cel mai grozav si nu ii judec. Si eu am preferintele mele 😉

 4. Pingback: Kill Me
 5. CLaudia u sti doar sa critici oamenii?sa sti k nu te`am vazut in ultima vreme p la tv sau mai stiu eu p unde si mai ales q o voce aja de extraordinara.. scz dak par putin nesimtit dar ai exagerat putin cu criticele.!n`o avea smiley cea mai tare/sau una dintre cele mai tari voci kre exista, dar sincer mie imi place( nu cred ks singuru..sper s nu fiu:D ).. si mel aceasta este chiar reusita.^-^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.