home to blog Smecher de Bucuresti sau prost de Romania ?

Smecher de Bucuresti sau prost de Romania ?

Cine este tipul din poza ? flancat de sageata gablena?

Smecher de Bucuresti? … pentru ca umbla in pantaloni  largi … ca rapperii, ca nu se barbiereste ca sa fie cool sau macho, ca are 2 gagici langa el ? Ca asculta manele la telefonul lui compatibil, cel mai probabil furat sau cumparat in rate, in tramvai ?

Prost de Romania? … pentru ca asa cum arata stie sa dezvolte culturi necunoscute pana acum pe meleagurile noastre. De genul limbaj “mancatiash”, sau “sa moara dusmanii mei” de Adrian. Sau, ramane sa il  vedem in Spania,  facand  inca un filmuletz de genul <>.

Asta ramane sa decideti voi. 🙂

Eu, doar mai relatez cam ce am vazut din comportamentul lui. 
Adica, asculta manele tare, se lauda la cele 2 gagici de langa el de ultimele achizitii in materie de “sunete armonioase”, o brusca pe cea mai mica, avea si mici certuri cu ea, pe motiv de gelozie. ( asta parca tot din melodie vine) ( si vezi Nancy … la ele ma refeream in comentariul meu la blog ).  Propuneri indecente si explicite, ca deh … e baiat de cartier :D) si fetele e proaste si credule.
Iar partea mishto e ca fetele chiar il credeau si vedeau in el za megabest of za wonderboi.

M-ash imbraca si eu la fel … uite ce fane ash avea 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

20 thoughts on “Smecher de Bucuresti sau prost de Romania ?

  1. daca mai aud comentarii mailitioase la adresa bucurestiului/bucurestenilor va dedic toata discografia parazitii!

  2. Un studiu recent demonstreaza ca unele complexe de inferioritate au repercursiuni in perceptarea celorlalti pasageri din autobuz ca fiind hoti, golani, bagabonti, valutisti, recuperatori, etc.

  3. Mah dak te-ai imbraca si comporta asa ai fi prost de RO da ai arata a smecher de Bucuresti .. face bine la viata sexuala …si la neuroni ca ii tine odihniti 🙂
    Recunoaste ca uneori poftesti la naiva aia de langa prostul ala (nu la cazul al particular ma refeream …in general) si ai cam vrea sa fii in locul lui si sa se uite blonda aia la tine ca la Mecca 🙂
    Asa ca dilema e complexa .. 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: