home to blog SmartWeb, prima conferinta internationala de webdesign, la Bucuresti

SmartWeb, prima conferinta internationala de webdesign, la Bucuresti

SmartWeb a inceput in 2013. Acum este deja la a doua editie si deja s-au inscris participanti din UK, Germania, Slovacia, Polonia, Cipru, Belgia, Slovenia, Olanda, Austria si Franta. Oamenii astia vin din toata Europa sa invete de la Bucuresti tendinte in webdesign, solutii si sa participe la workshop-uri. Pe langa asta speakerii vin cu exemple aplicate si pe care le vor aplica aici, atat timp cat fiecare participant sa poata pleca acasa cu exemple aplicabile imediat.
smartweb
CSS, HTML5, Responsive Design sunt termeni care nu mai sunt de mult o necunoscuta in lumea internetului. Dar pe cat de simpli par, pe atat de multe solutii de implementare se gasesc. Si asa cum stim, fiecare webdesigner are stilul lui in care lucreaza.

Partea misto e ca la aceasta conferinta, aveti pe site deja titlurile prezentarilor pe care le vor sustine oamenii de acolo. Mie mi-a placut titlul asta: Talk: Bridging the gap between developers and designers at theguardian.com

Inscrieri la pret mic pana pe 31 august pe smartwebconf.com

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: